Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » [Workbench] selecting an action inside a view does not give focus to the view
[Workbench] selecting an action inside a view does not give focus to the view [message #1835032] Mon, 23 November 2020 17:15 Go to next message
Arnaud MERGEY is currently offline Arnaud MERGEYFriend
Messages: 243
Registered: March 2010
Location: France
Senior Member
Hello,

I noticed an issue I manage to reproduce with workbench demo
https://rap.eclipsesource.com/demo/release/workbench/

- Select Selection log view (clicking the header tab of the view)
- Click "Filter all leafs" action on Tree view

I would expect the Tree view to take focus and Selection log to loose focus (as in RCP) but this is not the case.

It could have been an action inside an editor.

It can cause some side effects as current selection provider is still the wrong focused view and not the view concerned by the action.

Best,
Arnaud

[Updated on: Mon, 23 November 2020 17:16]

Report message to a moderator

Re: [Workbench] selecting an action inside a view does not give focus to the view [message #1836545 is a reply to message #1835032] Thu, 07 January 2021 09:11 Go to previous messageGo to next message
Ivan Furnadjiev is currently offline Ivan FurnadjievFriend
Messages: 2359
Registered: July 2009
Location: Sofia, Bulgaria
Senior Member
Hi,

there is a recent change that could be related [1]. Please open a bugzilla to double check the behavior of the TollItem focus.

[1] https://github.com/eclipse/rap/commit/0fb96a1bfe8d922b17c0396b01dca4d98f1d65ff

Regards,
Ivan
Re: [Workbench] selecting an action inside a view does not give focus to the view [message #1836549 is a reply to message #1836545] Thu, 07 January 2021 09:35 Go to previous message
Arnaud MERGEY is currently offline Arnaud MERGEYFriend
Messages: 243
Registered: March 2010
Location: France
Senior Member
Thanks Ivan, I have filled https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=570167
Previous Topic:Corrupted String size cache
Next Topic:swt text copy/cut/paste support
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 23 09:16:07 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01734 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top