Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Rich Client Platform (RCP) » Error on exporting product
Error on exporting product [message #1815977] Wed, 16 October 2019 12:55 Go to next message
Banafsheh Azizi is currently offline Banafsheh AziziFriend
Messages: 326
Registered: July 2016
Senior Member
Hi there,
I have got the bellow error after exporting the product as `Eclipse product`. What shall I do? I have searched about this error but I couldn't find the solution. I am using Eclipse SDK, 2019-09 (4.13).
C:\Users\apple\workspace1\.metadata\.plugins\org.eclipse.pde.core\temp\org.eclipse.pde.container.feature\package.org.eclipse.pde.container.feature.win32.win32.x86_64.xml:90: The following error occurred while executing this line:
C:\Users\apple\workspace1\.metadata\.plugins\org.eclipse.pde.core\temp\org.eclipse.pde.container.feature\package.org.eclipse.pde.container.feature.win32.win32.x86_64.xml:501: The following error occurred while executing this line:
W:\RCP\eclipse\plugins\org.eclipse.pde.build_3.10.500.v20190620-0530\scripts\genericTargets.xml:240: A problem occured while invoking the director.
The following error occurred while executing this line:
C:\Users\apple\workspace1\.metadata\.plugins\org.eclipse.pde.core\temp\org.eclipse.pde.container.feature\package.org.eclipse.pde.container.feature.win32.win32.x86_64.xml:501: The following error occurred while executing this line:
W:\RCP\eclipse\plugins\org.eclipse.pde.build_3.10.500.v20190620-0530\scripts\genericTargets.xml:240: A problem occured while invoking the director.

Looking forward to your prompt reply,
Best Regards,
Banafsheh


Member of MDSE Research Group
http://mdse.ui.ac.ir

[Updated on: Wed, 16 October 2019 13:00]

Report message to a moderator

Re: Error on exporting product [message #1815983 is a reply to message #1815977] Wed, 16 October 2019 13:26 Go to previous messageGo to next message
Brian de Alwis is currently offline Brian de AlwisFriend
Messages: 877
Registered: January 2012
Senior Member

Use Tycho to do your builds instead. The _Export_ for a product is difficult to diagnose and should probably be removed.

https://www.eclipse.org/tycho/documentation.php
Re: Error on exporting product [message #1815994 is a reply to message #1815983] Wed, 16 October 2019 16:24 Go to previous messageGo to next message
Banafsheh Azizi is currently offline Banafsheh AziziFriend
Messages: 326
Registered: July 2016
Senior Member
Thanks for your reply. I think it is due to the fact I have fixed the error of missing plugin in the run configuration. The truth is when I launch an eclipse application, it has a error said "missing test.rcp". "test.rcp" is its own name. What shall I do for that?

Member of MDSE Research Group
http://mdse.ui.ac.ir
Re: Error on exporting product [message #1816134 is a reply to message #1815994] Tue, 22 October 2019 05:00 Go to previous message
Banafsheh Azizi is currently offline Banafsheh AziziFriend
Messages: 326
Registered: July 2016
Senior Member
It was solved. I have added all dependencies in the content tab of the rcp plugin and also in the included plugins of its feature. So, it was launched correctly without needing to add required plugins in the run configuration. In the export wizard, I have unchecked the `Generate p2 repository`.

Member of MDSE Research Group
http://mdse.ui.ac.ir

[Updated on: Tue, 22 October 2019 05:10]

Report message to a moderator

Previous Topic:Tooltip not getting set for Command having new Wizard
Next Topic:Plugin execution after "Install into host. Repository:" destination
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 28 11:54:01 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02223 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top