Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Project doesn't use the Workspace Settings(Workspace settings)
Project doesn't use the Workspace Settings [message #1805995] Tue, 30 April 2019 08:25 Go to next message
Joaquin Marquez Bugella is currently offline Joaquin Marquez BugellaFriend
Messages: 1
Registered: April 2019
Junior Member
Hi everybody,

I'm having troubles with an inherited huge project with the workspace settings.

No project is taking into account any workspace setting. The first thing I thought was that the project are using specific project settings (which would overtake the workspace ones), but it's not the case!

See the following screenshot:

index.php/fa/35426/0/

I find myself going through every enabling the project specific settings individually (which is a time consuming task).
There's should be a config error in my eclipse, but I can't find it!
Does anybody know why this is happening?


Thanks in advance,
Joaquin
Re: Project doesn't use the Workspace Settings [message #1806004 is a reply to message #1805995] Tue, 30 April 2019 10:42 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 30474
Registered: July 2009
Senior Member
These settings are stored in each project under the project's hidden .settings folder. Perhaps someone has not committed those to the source code repository? For all my projects, works properly, but of course they are committed to the Git repository as well, otherwise they would be lost...
Previous Topic:square parenthesis & marketplace
Next Topic:Eclipse JEE 2019-03 update failure
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 24 09:09:06 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02705 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top