Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » Build Product Problem
Build Product Problem [message #1723860] Thu, 18 February 2016 14:12 Go to next message
labine labine is currently offline labine labineFriend
Messages: 10
Registered: December 2015
Junior Member
Hi,

I try to build a product of my application.

But there is an error at the end of the "Export Product".

The error in the log is :
!ENTRY org.eclipse.pde.core 4 0 2016-02-18 14:57:27.387
!MESSAGE  Cannot complete the install because of a conflicting dependency.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.pde.core 4 0 2016-02-18 14:57:27.387
!MESSAGE  Software being installed my Product0.18.0 (myproduct 0.18.0)
!SUBENTRY 1 org.eclipse.pde.core 4 0 2016-02-18 14:57:27.387
!MESSAGE  Only one of the following can be installed at once: 
!SUBENTRY 1 org.eclipse.pde.core 4 0 2016-02-18 14:57:27.387
!MESSAGE  Cannot satisfy dependency:
!SUBENTRY 1 org.eclipse.pde.core 4 0 2016-02-18 14:57:27.387
!MESSAGE  Cannot satisfy dependency:
!SUBENTRY 1 org.eclipse.pde.core 4 0 2016-02-18 14:57:27.387
!MESSAGE  Cannot satisfy dependency:
!SUBENTRY 1 org.eclipse.pde.core 4 0 2016-02-18 14:57:27.387
!MESSAGE  Cannot satisfy dependency:
!SUBENTRY 1 org.eclipse.pde.core 4 0 2016-02-18 14:57:27.387
!MESSAGE  Cannot satisfy dependency:
!SUBENTRY 1 org.eclipse.pde.core 4 0 2016-02-18 14:57:27.387
!MESSAGE  Cannot satisfy dependency:




Do you have an idea ?

Thanks



[Updated on: Thu, 18 February 2016 14:17]

Report message to a moderator

Eclipse Marketplace [message #1723862 is a reply to message #1723860] Thu, 18 February 2016 14:19 Go to previous messageGo to next message
Eric Wolf is currently offline Eric WolfFriend
Messages: 1
Registered: February 2016
Junior Member
I'm trying to install the Spring IDE ?.?.? Release (?.?.? being the latest release number), but I'm unable to get to Eclipse Marketplace. I get error that Resource not found: http://marketplace.eclipse.org/catalogs/api/p . Is there a place for technical help on this instead of posting to Forum.
Re: Build Product Problem [message #1723876 is a reply to message #1723860] Thu, 18 February 2016 16:53 Go to previous message
Brian de Alwis is currently offline Brian de AlwisFriend
Messages: 877
Registered: January 2012
Senior Member

When Export Product works, everything is great. When something goes wrong, it's a pain to diagnose.

I'd really recommend spending some effort to build your app using Tycho instead. Lars Vogels has a nice tutorial.

Brian.
Previous Topic:Programmatically access element IDs
Next Topic:Workspace location dialog/hook
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 18 19:16:04 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02290 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top