Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » New Windows 7 Install Eclipse Mars(Unable to Start Eclipse)
icon8.gif  New Windows 7 Install Eclipse Mars [message #1703472] Fri, 31 July 2015 21:52 Go to next message
Bob Buchanan is currently offline Bob BuchananFriend
Messages: 2
Registered: July 2015
Junior Member
I hope the following Helps Describe my problem
eclipse.buildId=4.5.0.I20150603-2000
java.version=1.8.0_51
java.vendor=Oracle Corporation
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
Framework arguments: -product org.eclipse.epp.package.jee.product
Command-line arguments: -os win32 -ws win32 -arch x86 -product org.eclipse.epp.package.jee.product

!ENTRY org.eclipse.e4.ui.workbench 4 0 2015-07-31 15:16:35.989
!MESSAGE Unable to load resource platform:/plugin/org.eclipse.platform/LegacyIDE.e4xmi
Re: New Windows 7 Install Eclipse Mars [message #1703574 is a reply to message #1703472] Mon, 03 August 2015 10:00 Go to previous messageGo to next message
Aurélien Pupier is currently offline Aurélien PupierFriend
Messages: 636
Registered: July 2009
Location: Grenoble, FRANCE
Senior Member

Hi,

please provide more details;
It doesn't satrt but:
- does the splashcreen displayed?
- does the window of eclipse dsplayed and tehn crashed?
- Do you have an error popup?
- Do you have a ;configuration.log file dumped?
- do you have other errors in the file that you mention?
- Does other version of Eclipse working?

Regards,


Aurélien Pupier - Red Hat
Senior Software Engineer in Fuse Tooling team
Re: New Windows 7 Install Eclipse Mars [message #1703648 is a reply to message #1703574] Mon, 03 August 2015 19:55 Go to previous messageGo to next message
Bob Buchanan is currently offline Bob BuchananFriend
Messages: 2
Registered: July 2015
Junior Member
After hours of investigation, I got eclipse Mars to come up to splash screen.
I took out Java 8 jre and replaced it with JRE 7.

Now I am able to bring up my workspace, compile and function.
I do need to move this code to JRE8. When I do I am back to log error and eclipse does not start.
regards
Re: New Windows 7 Install Eclipse Mars [message #1703651 is a reply to message #1703648] Mon, 03 August 2015 21:04 Go to previous message
Eric Rizzo is currently offline Eric RizzoFriend
Messages: 3071
Registered: July 2009
Senior Member
You've given very little information about what you've tried; try giving as much detail as possible. Start with telling whether or not you followed the instructions found in the Announcement at the top of this forum titled "Eclipse Won't Start? READ THIS FIRST"

In general, the more effort you put into the question, the better responses you'll get.
Previous Topic:Eclipse doesn't recognize TomEE
Next Topic:Outline text color
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 18 02:23:26 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03280 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top