Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Error while starting archiver engine in eclipse luna(I am unable to start archiver engine application.)
Error while starting archiver engine in eclipse luna [message #1686554] Thu, 19 March 2015 08:37 Go to next message
Kalyani Thigale is currently offline Kalyani ThigaleFriend
Messages: 1
Registered: March 2015
Junior Member
!SESSION 2015-03-19 13:58:50.415 -----------------------------------------------
eclipse.buildId=unknown
java.version=1.8.0_25
java.vendor=Oracle Corporation
BootLoader constants: OS=linux, ARCH=x86_64, WS=gtk, NL=en_GB
Framework arguments: -product org.csstudio.archive.engine.engine -engine Demo -port 5432
Command-line arguments: -product org.csstudio.archive.engine.engine -data /home/847016/Workspaces/../runtime-ArchiveEngine.product -dev file:/home/847016/Workspaces/.metadata/.plugins/org.eclipse.pde.core/ArchiveEngine.product/dev.properties -os linux -ws gtk -arch x86_64 -consoleLog -engine Demo -port 5432

!ENTRY org.eclipse.osgi 4 0 2015-03-19 13:59:16.374
!MESSAGE Application error
!STACK 1
org.eclipse.core.runtime.CoreException: Plug-in org.csstudio.archive.engine was unable to load class org.csstudio.archive.engine.Application.
at org.eclipse.core.internal.registry.osgi.RegistryStrategyOSGI.throwException(RegistryStrategyOSGI.java:194)
at org.eclipse.core.internal.registry.osgi.RegistryStrategyOSGI.createExecutableExtension(RegistryStrategyOSGI.java:178)
at org.eclipse.core.internal.registry.ExtensionRegistry.createExecutableExtension(ExtensionRegistry.java:905)
at org.eclipse.core.internal.registry.ConfigurationElement.createExecutableExtension(ConfigurationElement.java:243)
at org.eclipse.core.internal.registry.ConfigurationElementHandle.createExecutableExtension(ConfigurationElementHandle.java:55)
at org.eclipse.equinox.internal.app.EclipseAppHandle.run(EclipseAppHandle.java:191)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.runApplication(EclipseAppLauncher.java:134)
at org.eclipse.core.runtime.internal.adaptor.EclipseAppLauncher.start(EclipseAppLauncher.java:104)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:380)
at org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter.run(EclipseStarter.java:235)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:483)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java:648)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:603)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1465)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.main(Main.java:1438)
Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/eclipse/equinox/app/IApplication
at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:760)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.ModuleClassLoader.defineClass(ModuleClassLoader.java:272)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.classpath.ClasspathManager.defineClass(ClasspathManager.java:632)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.classpath.ClasspathManager.findClassImpl(ClasspathManager.java:588)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.classpath.ClasspathManager.findLocalClassImpl(ClasspathManager.java:540)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.classpath.ClasspathManager.findLocalClass(ClasspathManager.java:527)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.ModuleClassLoader.findLocalClass(ModuleClassLoader.java:324)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findLocalClass(BundleLoader.java:320)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClassInternal(BundleLoader.java:395)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:345)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:337)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.ModuleClassLoader.loadClass(ModuleClassLoader.java:160)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)
at org.eclipse.osgi.internal.framework.EquinoxBundle.loadClass(EquinoxBundle.java:568)
at org.eclipse.core.internal.registry.osgi.RegistryStrategyOSGI.createExecutableExtension(RegistryStrategyOSGI.java:174)
... 16 more
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.eclipse.equinox.app.IApplication cannot be found by org.csstudio.archive.engine_3.3.0.qualifier
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClassInternal(BundleLoader.java:432)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:345)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.BundleLoader.findClass(BundleLoader.java:337)
at org.eclipse.osgi.internal.loader.ModuleClassLoader.loadClass(ModuleClassLoader.java:160)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)
... 32 more
Re: Error while starting archiver engine in eclipse luna [message #1686986 is a reply to message #1686554] Thu, 19 March 2015 12:48 Go to previous message
Eric Rizzo is currently offline Eric RizzoFriend
Messages: 3071
Registered: July 2009
Senior Member
Since this error is coming from a third-party tool (csstudio) you should seek help from the provider of that tool.
Previous Topic:ECLIPSE RCP Application crash! on Mac OSX
Next Topic:Eclipse with CRUX framework or GWT SDK
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Apr 16 15:40:06 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03358 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top