Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Problem with Category name when browsing a site
Problem with Category name when browsing a site [message #32013] Tue, 11 November 2008 17:31 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: jmordax.terra.es

Hi, I have created my own Site Project with Eclipse R3.4.1

This is the content of site.xml file:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<site>
<feature url="features/es.org.chemi.games.feature_3.2.2.jar"
id="es.org.chemi.games.feature" version="3.2.2" os="linux,win32"
ws="gtk,motif,win32" nl="en" arch="x86">
<category name="Eclipse-Games"/>
</feature>
<category-def name="Eclipse-Games" label="Eclipse-Games"/>
</site>

When I go to Software Updates and I add this new site, my feature
appears under a Uncategorized category instead the name I am using. Any
idea why?

Thanks in advance,

Chemi.
Re: Problem with Category name when browsing a site [message #32647 is a reply to message #32013] Fri, 14 November 2008 11:30 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: jmordax.terra.es

Chemi wrote:
> Hi, I have created my own Site Project with Eclipse R3.4.1
>
> This is the content of site.xml file:
>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <site>
> <feature url="features/es.org.chemi.games.feature_3.2.2.jar"
> id="es.org.chemi.games.feature" version="3.2.2" os="linux,win32"
> ws="gtk,motif,win32" nl="en" arch="x86">
> <category name="Eclipse-Games"/>
> </feature>
> <category-def name="Eclipse-Games" label="Eclipse-Games"/>
> </site>
>
> When I go to Software Updates and I add this new site, my feature
> appears under a Uncategorized category instead the name I am using.
> Any idea why?
>
> Thanks in advance,
>
> Chemi.
Ok. I found the problem. If I have at the same time in the site project
files: content.xml and artifacts.xml the Category info from site.xml
file is ignored.
I will investigate why those files are there when in Ganymede on-line
site for example they are not. I suspect I am mixing concepts between
the old site concept and the new p2 repository. But the tool seems to be
helping in such mix.

Any comment will be welcomed,

Chemi.
Re: Problem with Category name when browsing a site [message #32682 is a reply to message #32647] Fri, 14 November 2008 12:04 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: jmordax.terra.es

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=240254
Re: Problem with Category name when browsing a site [message #585034 is a reply to message #32013] Fri, 14 November 2008 11:30 Go to previous message
Chemi is currently offline ChemiFriend
Messages: 107
Registered: July 2009
Senior Member
Chemi wrote:
> Hi, I have created my own Site Project with Eclipse R3.4.1
>
> This is the content of site.xml file:
>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <site>
> <feature url="features/es.org.chemi.games.feature_3.2.2.jar"
> id="es.org.chemi.games.feature" version="3.2.2" os="linux,win32"
> ws="gtk,motif,win32" nl="en" arch="x86">
> <category name="Eclipse-Games"/>
> </feature>
> <category-def name="Eclipse-Games" label="Eclipse-Games"/>
> </site>
>
> When I go to Software Updates and I add this new site, my feature
> appears under a Uncategorized category instead the name I am using.
> Any idea why?
>
> Thanks in advance,
>
> Chemi.
Ok. I found the problem. If I have at the same time in the site project
files: content.xml and artifacts.xml the Category info from site.xml
file is ignored.
I will investigate why those files are there when in Ganymede on-line
site for example they are not. I suspect I am mixing concepts between
the old site concept and the new p2 repository. But the tool seems to be
helping in such mix.

Any comment will be welcomed,

Chemi.
Re: Problem with Category name when browsing a site [message #585049 is a reply to message #32647] Fri, 14 November 2008 12:04 Go to previous message
Chemi is currently offline ChemiFriend
Messages: 107
Registered: July 2009
Senior Member
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=240254
Previous Topic:Cyclic dependency
Next Topic:Popup Menu Example Project
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 24 03:32:08 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02496 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top