Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » SWT scale slider sometimes not functional on Windows
SWT scale slider sometimes not functional on Windows [message #313001] Tue, 27 February 2007 16:25 Go to next message
Kathy Chan is currently offline Kathy ChanFriend
Messages: 93
Registered: July 2009
Member
In WTP, we use a org.eclipse.swt.widgets.Scale object in our wizard. I
found that some of the time (usually after 1 or 2 scenarios or sometimes
even just after the workbench is loaded), the scale slider graphic cannot be
displayed properly and instead, a red square is displayed for the scale and
for the background. When that happened, I could not even move the scale at
all to adjust the level. I found this problem when running code on Eclipse
3.2.2 or Eclipse 3.3 M5. I have run into this using JDK 1.4.2 and JDK 1.5.
The problem only occurs on Windows but not Linux.

I've attach the following:

- client_Page1.png - the page without scale loading problem
- client_Page1Error.png - the page with scale loading problem
- scale3_background.png - the background used behind the scale

Is there any tracing I could do to isolate the problem?




Re: SWT scale slider sometimes not functional on Windows [message #313020 is a reply to message #313001] Tue, 27 February 2007 19:53 Go to previous message
Kathy Chan is currently offline Kathy ChanFriend
Messages: 93
Registered: July 2009
Member
This turns out to be a problem with Plugin.getBundle() when different
bundles use the same activator class. Please refer to bug 175476
(https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=175476) for more detail.

Regards,
Kathy Chan

"Kathy Chan" <kathy@ca.ibm.com> wrote in message
news:es1m2i$7lp$1@utils.eclipse.org...
> In WTP, we use a org.eclipse.swt.widgets.Scale object in our wizard. I
> found that some of the time (usually after 1 or 2 scenarios or sometimes
> even just after the workbench is loaded), the scale slider graphic cannot
> be displayed properly and instead, a red square is displayed for the scale
> and for the background. When that happened, I could not even move the
> scale at all to adjust the level. I found this problem when running code
> on Eclipse 3.2.2 or Eclipse 3.3 M5. I have run into this using JDK 1.4.2
> and JDK 1.5. The problem only occurs on Windows but not Linux.
>
> I've attach the following:
>
> - client_Page1.png - the page without scale loading problem
> - client_Page1Error.png - the page with scale loading problem
> - scale3_background.png - the background used behind the scale
>
> Is there any tracing I could do to isolate the problem?
>
>
>
Previous Topic:"Source not found" problem
Next Topic:VIew-Plugin for Inserting Unicode
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jul 23 19:04:00 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03136 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top