Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BPMN 2.0 Modeler » BPMN Modeler in Luna problem
BPMN Modeler in Luna problem [message #1403065] Mon, 21 July 2014 07:35 Go to next message
Cédric Casenove is currently offline Cédric CasenoveFriend
Messages: 22
Registered: December 2013
Junior Member

I have a fresh install of eclipse 4.4 on linux 64 bits. I installed the BPMN2 Modeler feature from the available sites (version and I created a generic BPMN diagram. When the editor opened, it was empty with no title.
I got a StackOverflowError, Eclipse seems to loop in the Bpmn2ModelerFactory.create() method.

I attached the corresponding stack trace. Did I missed something ?

  • Attachment: log.txt
    (Size: 123.15KB, Downloaded 94 times)
Re: BPMN Modeler in Luna problem [message #1403322 is a reply to message #1403065] Wed, 23 July 2014 00:17 Go to previous messageGo to next message
Bruno Laturner is currently offline Bruno LaturnerFriend
Messages: 1
Registered: July 2014
Junior Member
Fresh install of Luna 4.4.0RC3 on OS X 10.9, BPMN2 Modeler installed from Luna's official update site, I confirm the bug, new Generic BPMN diagram doesn't work.

New JBPM Process Diagram however, works.
Re: BPMN Modeler in Luna problem [message #1403463 is a reply to message #1403322] Wed, 23 July 2014 21:12 Go to previous message
Robert Brodt is currently offline Robert BrodtFriend
Messages: 708
Registered: August 2010
Location: Colorado Springs, CO
Senior Member

Yes...I know Embarrassed please read this forum message.

We have a new build that fixes this (and other) bugs.
Previous Topic: download and build source code of bpmn2 modeler
Next Topic:using Sequence Flow in graphiti
Goto Forum:

Current Time: Sat Oct 10 09:34:40 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06091 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software