Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » GEF » Chopbox anchor feedback
Chopbox anchor feedback [message #234201] Tue, 15 May 2007 06:34
Stefan Junsved is currently offline Stefan JunsvedFriend
Messages: 56
Registered: July 2009
Member
Hi.

I'm essentially using GEF for drawing connections between boxes in an
editor. I use a Manhattan Router and I've defined four ChopboxAnchors on
each box, top, bottom, left, and right. Now, when I am to draw a connection
between two boxes the feedback looks really crappy. Please see image to make
things clearer and easier to explain,
http://img152.imageshack.us/img152/133/chopboxfeedbackgq2.jp g.

1. Two boxes with their respective anchors (these aren't visible in the
editor)
2. I've connected the left box and am now hovering over the right box
3. The connection is made and everything looks nice

As you can see, the feedback connection doesn't look at all the same as the
correct resulting connection. There's a getLocation method on the
CopboxAnchor that I've overridden. As I understand it, this method is used
both by the feedback connection and the connection that actually connects
the two boxes. The result should then be the same but clearly it doesn't.

One more thing. If I grip an already connected connection, and drag to
connect to another box, the feedback is excellent. And of course, the same
code, Anchor.getLocation(), is executed.

Can anyone help me with this.

/Stefan
Previous Topic:Making shapes invisible & layer question
Next Topic:Separate GEF view with separate selection
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Aug 09 11:22:40 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01976 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top