Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » First time starting up eclipse(An error has occured, please see the log file.)
icon8.gif  First time starting up eclipse [message #1308306] Tue, 22 April 2014 02:45 Go to next message
Abdul Shaltu is currently offline Abdul ShaltuFriend
Messages: 3
Registered: April 2014
Junior Member
So im a first time user and I looked up how to install everything you need to start Eclipse but it wont work. I downloaded Eclipse and when i tried to start it, the logo for eclipse popped up, and then a few seconds later saying: "An error has occurred. See the log file C:\Users\Abdul\Desktop\eclipse\configuration\1398133726422.log.

I tried to go to workspace but there is no workspace because this is the first time running eclipse on my computer. Ive been trying to fix this by doing a whole bunch of stuff but nothing is working.

Can someone please help me with this problem!!

  • Attachment: image.png
    (Size: 7.76KB, Downloaded 94 times)
Re: First time starting up eclipse [message #1308560 is a reply to message #1308306] Tue, 22 April 2014 06:13 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3877
Registered: July 2009
Senior Member

Can you append the contents of the file mentioned in the error dialog? Which download of Eclipse was this?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform

[Updated on: Tue, 22 April 2014 06:13]

Report message to a moderator

Re: First time starting up eclipse [message #1310076 is a reply to message #1308560] Wed, 23 April 2014 02:34 Go to previous messageGo to next message
Abdul Shaltu is currently offline Abdul ShaltuFriend
Messages: 3
Registered: April 2014
Junior Member
Its really long!
So I uploaded a file if thats fine!

This is Juno but I already tried kepler.

[Updated on: Wed, 23 April 2014 02:37]

Report message to a moderator

Re: First time starting up eclipse [message #1310998 is a reply to message #1310076] Wed, 23 April 2014 14:33 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 3877
Registered: July 2009
Senior Member

What tool did you use to unzip it? And have you tried the 32-bit download?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: First time starting up eclipse [message #1311568 is a reply to message #1310998] Wed, 23 April 2014 21:55 Go to previous message
Abdul Shaltu is currently offline Abdul ShaltuFriend
Messages: 3
Registered: April 2014
Junior Member
I have been using 7zip and when I first opened 7zip with eclipse,I dragged the folder to the desktop and it would say some stuff wouldnt alow it but when i clicked extract the folder here with out opening 7zip, nothing popped up. I tried 32-bit but a message pops up saying "Failed to load JNI shared library." My OS is Windows 8.1 and I checked JDK and my own Java on my computer and it matches up. Any ideas on how to fix this problem?

[Updated on: Wed, 23 April 2014 22:33]

Report message to a moderator

Previous Topic:Ecplise stopped working with Ubuntu upgrade to 14.04
Next Topic:Eclipse forum login fails
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Oct 25 17:48:09 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03628 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top