Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Problem starting Kepler on Mac(Kepler 4.3.2 won't start on my Mac)
Problem starting Kepler on Mac [message #1298821] Wed, 16 April 2014 14:28 Go to next message
kevin doherty is currently offline kevin dohertyFriend
Messages: 2
Registered: April 2014
Junior Member
Hello,

I installed Kepler 4.3.2 on my MacBook Pro running OS X 10.8.5 and it will not start. No error shown when launched from the GUI, but the following is reported when attempting to launch via 'open':

LSOpenURLsWithRole() failed with error -10810 for the file /Applications/eclipse/Eclipse.app.

I have Juno installed in a different folder and it still works, both from the GUI and using 'open'.

At first I thought the problem was the lack of Java 1.7 (I had only 1.6 and 1.8) but installing 1.7.0_55 made no difference. I added the JDK as follows to the top of the eclipse.ini file:

-vm
/Library/Java/JavaVirtualMachines/jdk1.7.0_55.jdk/Contents/Home/bin/java

...but this also made no difference.

Assistance will be appreciated!

Kevin D.
Re: Problem starting Kepler on Mac [message #1301246 is a reply to message #1298821] Fri, 18 April 2014 02:42 Go to previous message
kevin doherty is currently offline kevin dohertyFriend
Messages: 2
Registered: April 2014
Junior Member
The problem was resolved by downloading a fresh copy of the installation archive and reinstalling.
Previous Topic:Streaming App Pauses Every Minute
Next Topic:Eclipse GUI too small on ultrabook
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 28 06:48:52 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04246 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top