Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » Problem with "package" in my DSL
Problem with "package" in my DSL [message #1237661] Thu, 30 January 2014 09:15 Go to next message
Michal Malecki is currently offline Michal MaleckiFriend
Messages: 2
Registered: January 2014
Junior Member
Hi
I have problem when I try to add "package: in my DSL. I'm nit familiar with XText - I've started to learn in this week. I' going through tutorials.
When I try use "package" in my DSL (it based on http://www.eclipse.org/Xtext/documentation.html#_4) I see this validation error in my Eclipse - extraneous input 'package' expecting EOF
What can I do wrong?
regards
Michal
PS I've sent message about my problem on forum but I do not see it and I'm sending again
Re: Problem with "package" in my DSL [message #1237801 is a reply to message #1237661] Thu, 30 January 2014 16:23 Go to previous message
Christian Dietrich is currently offline Christian DietrichFriend
Messages: 13655
Registered: July 2009
Senior Member
Hi can you share your grammar and sample model?

--
Need training, onsite consulting or any other kind of help for Xtext?
Go visit http://xtext.itemis.com or send a mail to xtext at itemis dot de


Need professional support for Xtext, Xpand, EMF?
Go to: https://www.itemis.com/en/it-services/methods-and-tools/xtext
Twitter : @chrdietrich
Blog : https://www.dietrich-it.de
Previous Topic:how to limit options to scope entities
Next Topic:Problem with "package" in my DSL
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Nov 24 04:47:04 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01366 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top