Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » IAM (Eclipse Integration for Apache Maven) » IAM doesnt run surefire-report:report correctly
IAM doesnt run surefire-report:report correctly [message #18922] Tue, 19 May 2009 01:13 Go to next message
BenH is currently offline BenHFriend
Messages: 39
Registered: July 2009
Member
IAM doesnt run "surefire-report:report" the same way as it executes from
the command line.

The problem arises when tests fail. The point of the report is to tell you
what tests failed. But IAM seems to stop the build early, because the
tests failed. So you dont get a report. :(

When I run maven from command line, this does not happen.
Re: IAM doesnt run surefire-report:report correctly [message #18944 is a reply to message #18922] Tue, 19 May 2009 10:05 Go to previous message
Abel Mui is currently offline Abel MuiFriend
Messages: 247
Registered: July 2009
Senior Member
This looks like caused by a regression on the maven embedder used by IAM
to run the goals.

It would help if you could test from the commandline using the maven
version available at [1].

There are some instructions at [2]


[1]
http://code.google.com/p/q4e/downloads/detail?name=apache-ma ven-2.1-659802-Q4E-bin.zip&can=2&q=
[2] http://code.google.com/p/q4e/wiki/ReportingBugs

BenH wrote:

> IAM doesnt run "surefire-report:report" the same way as it executes from
> the command line.

> The problem arises when tests fail. The point of the report is to tell you
> what tests failed. But IAM seems to stop the build early, because the
> tests failed. So you dont get a report. :(

> When I run maven from command line, this does not happen.
Re: IAM doesnt run surefire-report:report correctly [message #569058 is a reply to message #18922] Tue, 19 May 2009 10:05 Go to previous message
Abel Mui is currently offline Abel MuiFriend
Messages: 247
Registered: July 2009
Senior Member
This looks like caused by a regression on the maven embedder used by IAM
to run the goals.

It would help if you could test from the commandline using the maven
version available at [1].

There are some instructions at [2]


[1]
http://code.google.com/p/q4e/downloads/detail?name=apache-ma ven-2.1-659802-Q4E-bin.zip&can=2&q=
[2] http://code.google.com/p/q4e/wiki/ReportingBugs

BenH wrote:

> IAM doesnt run "surefire-report:report" the same way as it executes from
> the command line.

> The problem arises when tests fail. The point of the report is to tell you
> what tests failed. But IAM seems to stop the build early, because the
> tests failed. So you dont get a report. :(

> When I run maven from command line, this does not happen.
Previous Topic:IAM doesnt run surefire-report:report correctly
Next Topic:Classpath container suddenly vanished and I cannot get it back
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 25 05:48:34 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02338 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top