Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » Problem with HOVER color
Problem with HOVER color [message #135706] Wed, 10 June 2009 14:06 Go to next message
NkD Missing name is currently offline NkD Missing nameFriend
Messages: 61
Registered: July 2009
Member
Hover color sometime is not change back to normal color.

Testing on: Rap 1.2 RC4 and Firefox 3.0.10 (windows)

Run RAP demo (tea?startup=controls) and best simulation on tab
"TabFolder" and fast mouse move over button "Change Content for Selected
Item". Sometime button stay in hover color, sometime not.

Problem is not only about button but about HOVER generally (tab, table
header etc).

Same problem is in RAP 1.1.2
Re: Problem with HOVER color [message #135963 is a reply to message #135706] Fri, 12 June 2009 13:18 Go to previous message
Ralf Sternberg is currently offline Ralf SternbergFriend
Messages: 1313
Registered: July 2009
Senior Member

Hi Michal,

I noticed this too, but very rarely. If you can reproduce this behavior,
please file a bug.

Ralf

Michal NkD Nikodím wrote:
> Hover color sometime is not change back to normal color.
>
> Testing on: Rap 1.2 RC4 and Firefox 3.0.10 (windows)
>
> Run RAP demo (tea?startup=controls) and best simulation on tab
> "TabFolder" and fast mouse move over button "Change Content for Selected
> Item". Sometime button stay in hover color, sometime not.
>
> Problem is not only about button but about HOVER generally (tab, table
> header etc).
>
> Same problem is in RAP 1.1.2
Previous Topic:HELP: RAP/LoadTesting
Next Topic:Tree widget focus problem
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Nov 28 13:56:45 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02061 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top