Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » Missing "registerGenModelFile" Command(Couldn't reference elements of one DSL from another DSL)
Missing "registerGenModelFile" Command [message #907994] Tue, 04 September 2012 14:18 Go to next message
Süleyman Issiz is currently offline Süleyman IssizFriend
Messages: 5
Registered: September 2012
Junior Member
Dear all,

I am trying to reference the elements of one DSL from another DSL using XText 1.0.1 and with MWE version 1.0.2. I cannot register genmodel of the DSL that I want to reference to in the workflow file as "RegisterGenModelFile" doesn't exists. Does anybody had the same problems before?

Thanks!



Re: Missing "registerGenModelFile" Command [message #908336 is a reply to message #907994] Wed, 05 September 2012 07:30 Go to previous messageGo to next message
Michael Vorburger is currently offline Michael VorburgerFriend
Messages: 103
Registered: July 2009
Senior Member
Süleyman, I somewhat doubt you'll get much support for XText v1.0.1 anymore here...
Re: Missing "registerGenModelFile" Command [message #908344 is a reply to message #907994] Wed, 05 September 2012 07:48 Go to previous messageGo to next message
Karsten Thoms is currently offline Karsten ThomsFriend
Messages: 715
Registered: July 2009
Location: Dortmund, Germany
Senior Member

The property is "registerGenModelFile". Use MWE Utils StandaloneSetup:

bean = org.eclipse.emf.mwe.utils.StandaloneSetup {
   registerGenModelFile = "...."
}


Need professional support for Xtext, Xpand, EMF?
Go to: http://xtext.itemis.com
Twitter : @kthoms
Blog : www.karsten-thoms.de
Re: Missing "registerGenModelFile" Command [message #908360 is a reply to message #908336] Wed, 05 September 2012 08:26 Go to previous message
Christian Dietrich is currently offline Christian DietrichFriend
Messages: 13359
Registered: July 2009
Senior Member
I already answered the double post in my blog. In Xtext 1.0 you have
to specify the gen model in the ecoregeneratorgragment

--
Need training, onsite consulting or any other kind of help for Xtext?
Go visit http://xtext.itemis.com or send a mail to xtext at itemis dot de


Need professional support for Xtext, Xpand, EMF?
Go to: https://www.itemis.com/en/xtext/
Twitter : @chrdietrich
Blog : https://www.dietrich-it.de
Previous Topic: cross references to function definitions with same names but different signatures
Next Topic:xtext update sites unavailable?
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Feb 24 09:27:03 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01504 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top