Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » Problems with Java 7 in validation package
Problems with Java 7 in validation package [message #900890] Wed, 08 August 2012 20:38 Go to next message
Michael Bischoff is currently offline Michael BischoffFriend
Messages: 14
Registered: August 2012
Junior Member
Hello,
I have created an XText project. My JDK / JRE is 1.7.05. I use Eclipse Juno / XText 2.3
All Eclipse settings have been set to Java 7.
Project properties for the main DSL project as well as the ui project
are as well set to "Java 7 compliance".
I use String switches in one of the validation methods.
All compiles well. Still, when I create the plugins and save any DSl file
(auto-generate is on), I get the following error message popup:

An internal error occurred during: "Xtext validation".
Unresolved compilation problem:
Cannot switch on a value of type String for source level below 1.7. Only convertible int values or enum variables are permitted

Is there any additional setting I have to do to use Java 7 features in the Validator classes?

(I can't tell for sure now, but I think this worked with my older Indigo 3.7.2 Eclipse setup).

Best regards,
Michael
Re: Problems with Java 7 in validation package [message #900892 is a reply to message #900890] Wed, 08 August 2012 20:49 Go to previous messageGo to next message
Christian Dietrich is currently offline Christian DietrichFriend
Messages: 13669
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

did you configure your pluins to use java 7 as well?

Bundle-RequiredExecutionEnvironment: JavaSE-1.7


~Christian


Need professional support for Xtext, Xpand, EMF?
Go to: https://www.itemis.com/en/it-services/methods-and-tools/xtext
Twitter : @chrdietrich
Blog : https://www.dietrich-it.de
Re: Problems with Java 7 in validation package [message #900901 is a reply to message #900892] Wed, 08 August 2012 21:58 Go to previous message
Michael Bischoff is currently offline Michael BischoffFriend
Messages: 14
Registered: August 2012
Junior Member
Hello,
thanks a lot! That indeed was missing.
I changed the MANIFEST.MF files and it's working now!

Best regards,
Michael
Previous Topic:XtextEditor with external context
Next Topic:How to reference images setup by IEObjectLabelProvider inside MyDslEObjectHoverProvider ?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 06 02:12:15 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01724 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top