Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » [FIXED] [NOT AN ISSUE] Problem with validator
[FIXED] [NOT AN ISSUE] Problem with validator [message #872271] Tue, 15 May 2012 20:10 Go to next message
Roberto Lo Giacco is currently offline Roberto Lo GiaccoFriend
Messages: 17
Registered: April 2012
Junior Member
This is weird, I'm struggling to understand what is wrong with my implementation and you might help me after an entire day spent wondering why this is happening.

I've implemented a custom validator by just implementing the pre generated commented out method in my DSL. When I run the plugin from within my Eclipse Xtext development environment the validator runs smoothly and works perfectly but when I export my feature and install it on client eclipse it is not displaying any validation errors and I can't find anything in the log file!!! Everything looks fine, it seems the validator just doesn't kick in! Shocked

Any suggestion?

[Updated on: Tue, 15 May 2012 20:46]

Report message to a moderator

Re: Problem with validator [message #872276 is a reply to message #872271] Tue, 15 May 2012 20:23 Go to previous messageGo to next message
Roberto Lo Giacco is currently offline Roberto Lo GiaccoFriend
Messages: 17
Registered: April 2012
Junior Member
I've just discovered that the reason for the warning annotations not being displayed is some missing dependency plugin which is not generating any error or warning either during installation or execution.
Any idea what would be the missing plugin?
Re: Problem with validator [message #872285 is a reply to message #872276] Tue, 15 May 2012 20:45 Go to previous messageGo to next message
Roberto Lo Giacco is currently offline Roberto Lo GiaccoFriend
Messages: 17
Registered: April 2012
Junior Member
Please ignore my post, it wasn't an Xtext problem at all.
Re: Problem with validator [message #872286 is a reply to message #872276] Tue, 15 May 2012 20:42 Go to previous messageGo to next message
Henrik Lindberg is currently offline Henrik LindbergFriend
Messages: 2509
Registered: July 2009
Senior Member
On 2012-15-05 22:23, rlogiacco@xxxxxxxx Lo Giacco wrote:
> I've just discovered that the reason for the warning annotations not
> being displayed is some missing dependency plugin which is not
> generating any error or warning either during installation or execution.
> Any idea what would be the missing plugin?

Do you mean that the error/warning marker is not displayed in the
package explorer / navigator or in the editor for your dsl?

One thing to note is that aggregation of markers (i.e. from files to
containing folders all the way to project) is performed by the JDT ui
plugin. In cloudsmith/geppetto @ github I wrote a replacement for that
functionality in case JDT is not present.

But maybe you have a different problem.
Regards
- henrik
Re: Problem with validator [message #881337 is a reply to message #872285] Mon, 04 June 2012 11:10 Go to previous message
Cash Ko is currently offline Cash KoFriend
Messages: 21
Registered: May 2012
Junior Member
No Message Body
Previous Topic:Final variable not getting injected
Next Topic:Serialise Models in jar Models
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 24 03:12:40 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01581 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top