Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » Theming not applied on Text and Label Font
Theming not applied on Text and Label Font [message #111433] Thu, 06 November 2008 14:18 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: benjamin.wolff.web.de

Hello,

using the latest and greatest vom CVS, it seems that the theme does not set the
Label and Text widget fonts correctly, they default to standard font. The same
theme properties file works as it should against RAP 1.1.1

was there a change in the theme properties file? the "widget.font:" attribute
doesn't seem to apply on Label and Text anymore, the theme.properties in the CVS
Demo Project doesn't show any new attributes.

Greetings,
-Ben
Re: Theming not applied on Text and Label Font [message #111518 is a reply to message #111433] Thu, 06 November 2008 17:58 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: benjamin.wolff.web.de

Hello again,


i migrated to a CSS Theme File after reading the RWT Theming article here:
http://help.eclipse.org/ganymede/index.jsp?topic=/org.eclips e.rap.help/help/html/advanced/theming.html

No the fonts are correctly set, again.
I can advice anyone else who also experiences problems with the .properties theme
to change to a CSS file, since the old .properties theming is deprecated anyway.


HTH,
-Ben


Ben W. schrieb:
> Hello,
>
> using the latest and greatest vom CVS, it seems that the theme does not
> set the Label and Text widget fonts correctly, they default to standard
> font. The same theme properties file works as it should against RAP 1.1.1
>
> was there a change in the theme properties file? the "widget.font:"
> attribute doesn't seem to apply on Label and Text anymore, the
> theme.properties in the CVS Demo Project doesn't show any new attributes.
>
> Greetings,
> -Ben
Re: Theming not applied on Text and Label Font [message #111564 is a reply to message #111518] Thu, 06 November 2008 21:52 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: rsternberg.innoopract.com

Hi Ben,

thanks for reporting this defect. It is fixed in CVS HEAD now.

Anyway you are right, CSS is the way to go. In fact, we plan to
discontinue the properties-theming support in the near future.
But this will be announced separately here.

Best regards,
Ralf

Ben W. wrote:
> Hello again,
>
>
> i migrated to a CSS Theme File after reading the RWT Theming article here:
> http://help.eclipse.org/ganymede/index.jsp?topic=/org.eclips e.rap.help/help/html/advanced/theming.html
>
>
> No the fonts are correctly set, again.
> I can advice anyone else who also experiences problems with the
> .properties theme to change to a CSS file, since the old .properties
> theming is deprecated anyway.
>
>
> HTH,
> -Ben
>
>
> Ben W. schrieb:
>> Hello,
>>
>> using the latest and greatest vom CVS, it seems that the theme does
>> not set the Label and Text widget fonts correctly, they default to
>> standard font. The same theme properties file works as it should
>> against RAP 1.1.1
>>
>> was there a change in the theme properties file? the "widget.font:"
>> attribute doesn't seem to apply on Label and Text anymore, the
>> theme.properties in the CVS Demo Project doesn't show any new attributes.
>>
>> Greetings,
>> -Ben
Previous Topic:"Invalid thread access" even when in UI thread
Next Topic:RAP 1.2 M2 target platform package, wrong content??
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Feb 01 04:04:13 GMT 2023

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03817 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top