Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Problem in running TPTP Plugin junit with java 1.4
Problem in running TPTP Plugin junit with java 1.4 [message #97542] Wed, 02 May 2007 11:43 Go to next message
Saurabh Dravid is currently offline Saurabh DravidFriend
Messages: 20
Registered: July 2009
Junior Member
Hi,

I am getting the following error while running a simple TPTP JUnit Plug-in
test.
I had started the RAC and then ran my test junit.

The way I created this Plugin JUnit is----
(1) Created a new plugin project of type eclipe version 3.3
(2) Created a new TPTP plugin junit.
(3) Add a new test method to it.
(4) Ran the created TPTP plugin junit in local deployment.


I am using following plugin environment.

Plugin Environment

Eclipse - eclipse-SDK-I20070418-1012-win32.zip
EMF - emf-sdo-xsd-SDK-2.2.2.zip
TPTP Runtime - tptp.runtime-TPTP-4.4.0-200704251212.zip
Agent Controller - tptpdc.win_ia32-TPTP-4.4.0-200704251212.zip

Java Environment

Java version - java version "1.4.2"
Java(TM) 2 Runtime Environment,
Standard Edition (build 1.4.2-b28)
Java HotSpot(TM) Client VM
(build 1.4.2-b28, mixed mode)



!ENTRY org.eclipse.hyades.test.core 1 0 2007-04-26 20:14:34.953
!MESSAGE
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
!STACK 0
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:422)
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.la unchTestExecution(TestExecutionHarness.java:2098)
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.ac cess$2(TestExecutionHarness.java:1830)
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness$2. run(TestExecutionHarness.java:751)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:58)

!ENTRY org.eclipse.hyades.test.core 1 0 2007-04-26 20:14:34.953
!MESSAGE java.lang.RuntimeException:
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
!STACK 0
java.lang.RuntimeException:
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.handleException(TestExecutionHarnessExecutorStub.j ava:347)
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:434)
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.la unchTestExecution(TestExecutionHarness.java:2098)
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.ac cess$2(TestExecutionHarness.java:1830)
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness$2. run(TestExecutionHarness.java:751)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:58)
Caused by:
org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
at
org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:422)
... 4 more

!ENTRY org.eclipse.hyades.test.core 4 0 2007-04-26 20:14:35.000
!MESSAGE IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException

If any one has got this problem, please help me about this :)

thanks
Re: Problem in running TPTP Plugin junit with java 1.4 [message #97637 is a reply to message #97542] Thu, 03 May 2007 10:46 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 975
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Saurabh,
This problem is caused by defect
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=182367. The JUnit Plug-in
test runner is not being packaged with the Agent Controller (see dependant
defect https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=183449). The TPTP
Release Engineering Team expect to have this completed by May 5/07 (see
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=183449#c5).

To work=around this issue, use the
http://www.eclipse.org/tptp/home/downloads/?buildId=TPTP-4.4 .0-200703270100D
stable build or wait until the Monday development build.

Paul
"Saurabh dravid" <sadravid@in.ibm.com> wrote in message
news:4987ae4ed158ce3377ed5b92510a9f60$1@www.eclipse.org...
> Hi,
>
> I am getting the following error while running a simple TPTP JUnit Plug-in
> test.
> I had started the RAC and then ran my test junit.
>
> The way I created this Plugin JUnit is----
> (1) Created a new plugin project of type eclipe version 3.3
> (2) Created a new TPTP plugin junit.
> (3) Add a new test method to it.
> (4) Ran the created TPTP plugin junit in local deployment.
>
>
> I am using following plugin environment.
>
> Plugin Environment
>
> Eclipse - eclipse-SDK-I20070418-1012-win32.zip
> EMF - emf-sdo-xsd-SDK-2.2.2.zip
> TPTP Runtime - tptp.runtime-TPTP-4.4.0-200704251212.zip
> Agent Controller - tptpdc.win_ia32-TPTP-4.4.0-200704251212.zip
>
> Java Environment
>
> Java version - java version "1.4.2"
> Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition (build 1.4.2-b28)
> Java HotSpot(TM) Client VM (build 1.4.2-b28, mixed mode)
>
>
>
> !ENTRY org.eclipse.hyades.test.core 1 0 2007-04-26 20:14:34.953
> !MESSAGE
> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
> !STACK 0
> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:422)
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.la unchTestExecution(TestExecutionHarness.java:2098)
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.ac cess$2(TestExecutionHarness.java:1830)
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness$2. run(TestExecutionHarness.java:751)
> at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:58)
>
> !ENTRY org.eclipse.hyades.test.core 1 0 2007-04-26 20:14:34.953
> !MESSAGE java.lang.RuntimeException:
> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
> !STACK 0
> java.lang.RuntimeException:
> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.handleException(TestExecutionHarnessExecutorStub.j ava:347)
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:434)
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.la unchTestExecution(TestExecutionHarness.java:2098)
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness.ac cess$2(TestExecutionHarness.java:1830)
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarness$2. run(TestExecutionHarness.java:751)
> at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:58)
> Caused by:
> org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control.Inactive ProcessException
> at
> org.eclipse.hyades.execution.harness.TestExecutionHarnessExe cutorStub.launch(TestExecutionHarnessExecutorStub.java:422)
> ... 4 more
>
> !ENTRY org.eclipse.hyades.test.core 4 0 2007-04-26 20:14:35.000
> !MESSAGE IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
> problems:org.eclipse.hyades.internal.execution.local.control .InactiveProcessException
>
> If any one has got this problem, please help me about this :)
>
> thanks
>
>
>
Re: Problem in running TPTP Plugin junit with java 1.4 [message #98339 is a reply to message #97637] Wed, 09 May 2007 15:28 Go to previous messageGo to next message
Saurabh Dravid is currently offline Saurabh DravidFriend
Messages: 20
Registered: July 2009
Junior Member
Thanks Paul for quick reply.

But now I am facing different error with the "TPTP-4.4.0-200705080100"
build.

I am using TPTP build "TPTP-4.4.0-200705080100" to run my tptp plugin
junits. My Test plugin contains the "Plugin.xml" and "Menifest.mf" files
and one of the entry in Menifest file appears as this

Bundle-SymbolicName: org.eclipse.test;singleton:=true

I cannot remove the "singleton" attribute otherwise it gives some
validation errors. If with this setup I run the JUnits, it always hangs at
93%. Problem in log file comes as "Problem in parsing Menifest.mf".

But as soon as I remove the "Plugin.xml" and "singleton" attribute from
Menifest file and try to run the test cases, everything works fine.

Is it a known problem.
Any problem will be very much appreciated.

Thanks
Re: Problem in running TPTP Plugin junit with java 1.4 [message #98441 is a reply to message #98339] Fri, 11 May 2007 15:12 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 975
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Saurabh,
When a plug-in is marked standalone, there are multiple plug-ins with
the same symbolic name AND extensions/extension points. If the plug-in only
contributes code, there is no need to mark them singletons. In this case,
there is an existing org.eclipse.test plug-in with extensions/extension
point provided by Eclipse so the PDE marks your plug-in as standalone.

The behavior you are seeing with the TPTP JUnit Plug-in test type is a
defect that can be reproduced using the TPTP-4.4.0-200705080100A driver. I
have opened defect https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=186576 and
added you to the CC list.


Paul
"Saurabh Dravid" <sadravid@in.ibm.com> wrote in message
news:568a8c48da60f218537049aea5760bfa$1@www.eclipse.org...
> Thanks Paul for quick reply.
>
> But now I am facing different error with the "TPTP-4.4.0-200705080100"
> build.
>
> I am using TPTP build "TPTP-4.4.0-200705080100" to run my tptp plugin
> junits. My Test plugin contains the "Plugin.xml" and "Menifest.mf" files
> and one of the entry in Menifest file appears as this
>
> Bundle-SymbolicName: org.eclipse.test;singleton:=true
>
> I cannot remove the "singleton" attribute otherwise it gives some
> validation errors. If with this setup I run the JUnits, it always hangs at
> 93%. Problem in log file comes as "Problem in parsing Menifest.mf".
>
> But as soon as I remove the "Plugin.xml" and "singleton" attribute from
> Menifest file and try to run the test cases, everything works fine.
>
> Is it a known problem.
> Any problem will be very much appreciated.
>
> Thanks
Previous Topic:Logging Agent Termination
Next Topic:IAgentStateModifier & IProcessStateModifier issues...
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 14 03:11:35 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02368 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top