Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » java.lang.NoClassDefFoundError: junit/framework/Test error
java.lang.NoClassDefFoundError: junit/framework/Test error [message #91284] Mon, 15 January 2007 20:59 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: dkurtz.olenick.com

Recorded a web site via the recording proxy, generated code etc. Select
test and choose 'Run As... JUnit Test.' The console window reports
"java.lang.NoClassDefFoundError: junit/framework/Test" I have no idea
what's going on here. Any suggestions?

Thanks.

Daniel
Re: java.lang.NoClassDefFoundError: junit/framework/Test error [message #96227 is a reply to message #91284] Wed, 18 April 2007 12:10 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul SlauenwhiteFriend
Messages: 975
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Daniel,
The problem is with missing dependencies for the Java project used to
generate the URL test code. This issue should be fixed in the latest stable
release of TPTP 4.4. There is a related defect
(https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=176437) that specifies the
fix (https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=176437#c1).

Paul
"daniel" <dkurtz@olenick.com> wrote in message
news:f5acf5f67d326d7a0fae6999fb102535$1@www.eclipse.org...
> Recorded a web site via the recording proxy, generated code etc. Select
> test and choose 'Run As... JUnit Test.' The console window reports
> "java.lang.NoClassDefFoundError: junit/framework/Test" I have no idea
> what's going on here. Any suggestions?
>
> Thanks.
>
> Daniel
>
Previous Topic:Plug-in fragments
Next Topic:Platform Requirements Question
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Aug 04 09:22:21 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02023 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top