Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » 1.4 entrypoint not initialized with RAP 1.5
1.4 entrypoint not initialized with RAP 1.5 [message #778703] Fri, 13 January 2012 16:54 Go to next message
Werner Hihn is currently offline Werner HihnFriend
Messages: 32
Registered: July 2009
Member
Hi guys,

I currently wanted to give 1.5M4 a try. So I updated the target platform
and started testing. Worked fine from within Eclipse (probably because I
still used the 1.4 tooling there), but the deployed application didn' t
start. Apparently the entry point wasn' t initialized. (jetty error
message in the browser, so at least jetty had been started). The OSGI
console told me that all bundles where RESOLVED or ACTIVE (also the one
containing the entrypoint).

Studying the new & noteworthy section I read about the new option to
start via declarative services, which I tried like described here [1].
It didn' t work out of the box, but I guess I'll get it running if I
invest a little more time on that.

My question is: Should the old way of starting via the extension point
"org.eclipse.rap.ui.entrypoint" still work without any changes in 1.5?
Anything I am missing here?

Thanks and Regards,
Werner

[1] - https://github.com/ralfstx/rap-helpers/tree/master/example.rwt.simple
Re: 1.4 entrypoint not initialized with RAP 1.5 [message #779303 is a reply to message #778703] Sun, 15 January 2012 09:34 Go to previous messageGo to next message
Ralf Sternberg is currently offline Ralf SternbergFriend
Messages: 1313
Registered: July 2009
Senior Member

Hi Werner,

yes, the old way does still work without any changes, but you have to
add the org.eclipse.rap.rwt.osgi bundle to your configuration.

You should use the new method when you don't need the Eclipse workbench
and the extension registry in your application.


Hope this helps, Ralf

--
Ralf Sternberg

Twitter: @EclipseRAP
Blog: http://eclipsesource.com/blogs/

Professional services for RAP and RCP?
http://eclipsesource.com/services/rap/
Re: 1.4 entrypoint not initialized with RAP 1.5 [message #779660 is a reply to message #779303] Mon, 16 January 2012 09:17 Go to previous message
Werner Hihn is currently offline Werner HihnFriend
Messages: 32
Registered: July 2009
Member
Am 15.01.2012 10:34, schrieb Ralf Sternberg:
> Hi Werner,
>
> yes, the old way does still work without any changes, but you have to
> add the org.eclipse.rap.rwt.osgi bundle to your configuration.
>
> You should use the new method when you don't need the Eclipse workbench
> and the extension registry in your application.
>
>
> Hope this helps, Ralf
>

Thanks Ralf,

org.eclipse.rap.rwt.osgi was actually present, but not active. After
adding it to config.ini everything works fine again. :)

Very nice new theme, by the way!

Werner
Previous Topic:Server push using Polling
Next Topic:Hello World example error
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Oct 25 03:57:36 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01461 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top