Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Jars in EAR not Showing
Jars in EAR not Showing [message #759655] Tue, 29 November 2011 14:11 Go to next message
S. SchulzFriend
Messages: 72
Registered: September 2011
Member
We have a very weird problem and hoped someone could help us and explain what is happening.

For our server we created an EAR project and some EJB, EJBClient, etc. projects with the wizard. Now we want to just add same JARs to the EAR to be used by all the server side projects. We tried adding them to "earContent/lib", we tried creating a new folder and adding it to the "application.xml", we even tried renaming an already functional EAR project - nothing works. The jar files are not shown in all of the other projects.

Now there seems to be some kind of filter for the projects shown of the EAR (e.g. EJB projects are only able to see utility projects, while EJBClient is able to see everything), so we were wondering if some kind of filter is what is hiding the JARs. All tutorials and help sites seem to indicate we aren't doing anything wrong.

Could anyone please tell us what is happening?
Re: Jars in EAR not Showing [message #759819 is a reply to message #759655] Wed, 30 November 2011 08:25 Go to previous message
S. SchulzFriend
Messages: 72
Registered: September 2011
Member
Someone figured it out: On the project "Preferences -> Deployment Assembly" you have to add all the libs manually to the manifest entries (I have still no clue why it wouldn't work when we manually added it to the "MANIFEST.MF"). Seems like a bug, but at least it works for now.
Previous Topic:XSLT
Next Topic:Need Help on How to Access Information of a Eclipse Plugin Programatically
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jun 25 10:17:44 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03088 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top