Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » [EMF CP] TreeView and linkWithEditor feature
[EMF CP] TreeView and linkWithEditor feature [message #757868] Mon, 21 November 2011 13:36 Go to next message
butch.piranda is currently offline butch.pirandaFriend
Messages: 5
Registered: April 2011
Junior Member
Hello,

while the linkWithEditor feature is very useful, I found a bug in the latest (git and svn repository) version of the emf treeView navigator.

Szenario : "linkWithEditor" is checked. Create a new child element via the NewReferenceAction (feature is reference and containment is false). Right after that, the element just been created should be selected in the navigator tree.
Unfortunately, this is not the case. I looked into the code and found that selectionChanged is invoked with an empty selection.
Switching/selecting the tab in the editor synchronize the editor with the navigator and everything is o.k.

While I dont have an bugzilla account, I hope this post can be treated as an bug report.
Re: [EMF CP] TreeView and linkWithEditor feature [message #758177 is a reply to message #757868] Tue, 22 November 2011 09:03 Go to previous message
Jonas Helming is currently offline Jonas HelmingFriend
Messages: 699
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,
I have created a BR, although it is very easy to get a bugzilla accoun t ;-)
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=364445
Cheers
Jonas

Am 21.11.2011 14:36, schrieb butch.piranda:
> Hello,
>
> while the linkWithEditor feature is very useful, I found a bug in the
> latest (git and svn repository) version of the emf treeView navigator.
>
> Szenario : "linkWithEditor" is checked. Create a new child element via
> the NewReferenceAction (feature is reference and containment is false).
> Right after that, the element just been created should be selected in
> the navigator tree.
> Unfortunately, this is not the case. I looked into the code and found
> that selectionChanged is invoked with an empty selection.
> Switching/selecting the tab in the editor synchronize the editor with
> the navigator and everything is o.k.
>
> While I dont have an bugzilla account, I hope this post can be treated
> as an bug report.
Previous Topic:[EMF CP] TreeView and linkWithEditor feature
Next Topic:[Teneo] How to store an existing model from XMI to MySQL database
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Oct 19 22:43:37 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02066 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top