Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » [Teneo] Blank hibernate.hbm.xml?
[Teneo] Blank hibernate.hbm.xml? [message #79296] Tue, 10 April 2007 21:07 Go to next message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 15
Registered: July 2009
Junior Member
Hi folks,

I created an model in RSA, exported it to Ecore, and opened it up in Teneo
0.8.0. When I try to generate a Hibernate mapping it works without errors,
but the resulting hibernate.hbm.xml is blank.

I am totally new to both EMF, Teneo, and Hibernate, but I can see that the
model "has stuff in it".

Any thoughts on what I'm doing wrong here?
Re: [Teneo] Blank hibernate.hbm.xml? [message #79312 is a reply to message #79296] Tue, 10 April 2007 21:11 Go to previous messageGo to next message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Grant,
Does the error log (windows>show view>error log) show any errors?

The project which contains the generated model code needs to have org.eclipse.emf.teneo.hibernate
plugin in its dependencies. Also the hibernate jar plugin should be listed here.

gr. Martin

Grant Rettke wrote:
> Hi folks,
>
> I created an model in RSA, exported it to Ecore, and opened it up in Teneo
> 0.8.0. When I try to generate a Hibernate mapping it works without errors,
> but the resulting hibernate.hbm.xml is blank.
>
> I am totally new to both EMF, Teneo, and Hibernate, but I can see that the
> model "has stuff in it".
>
> Any thoughts on what I'm doing wrong here?


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: [Teneo] Blank hibernate.hbm.xml? [message #79850 is a reply to message #79312] Fri, 13 April 2007 13:44 Go to previous message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 15
Registered: July 2009
Junior Member
Hi Martin,

I did not first generate the Java code for my model.

After doing so, the mapping was generated correctly.
Re: [Teneo] Blank hibernate.hbm.xml? [message #604599 is a reply to message #79296] Tue, 10 April 2007 21:11 Go to previous message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Grant,
Does the error log (windows>show view>error log) show any errors?

The project which contains the generated model code needs to have org.eclipse.emf.teneo.hibernate
plugin in its dependencies. Also the hibernate jar plugin should be listed here.

gr. Martin

Grant Rettke wrote:
> Hi folks,
>
> I created an model in RSA, exported it to Ecore, and opened it up in Teneo
> 0.8.0. When I try to generate a Hibernate mapping it works without errors,
> but the resulting hibernate.hbm.xml is blank.
>
> I am totally new to both EMF, Teneo, and Hibernate, but I can see that the
> model "has stuff in it".
>
> Any thoughts on what I'm doing wrong here?


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: [Teneo] Blank hibernate.hbm.xml? [message #604740 is a reply to message #79312] Fri, 13 April 2007 13:44 Go to previous message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 15
Registered: July 2009
Junior Member
Hi Martin,

I did not first generate the Java code for my model.

After doing so, the mapping was generated correctly.
Previous Topic:Remove whitespaces from generation
Next Topic:Problem mapping many-to-many relationship
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 20 01:22:28 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01368 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top