Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » Node cannot be used in the editor...:(
Node cannot be used in the editor...:( [message #698321] Tue, 19 July 2011 09:09 Go to next message
Iqbal Hossain is currently offline Iqbal HossainFriend
Messages: 101
Registered: May 2011
Location: Bangladesh
Senior Member
hi, i have created a simple diagram. there will be simple connection between the different nodes.but the the problem is when I try to put the nodes there are no icon.i cannot drag the nodes to the editor. i have attached some pic...

plz help me...
index.php/fa/3392/0/
  • Attachment: 1.jpg
    (Size: 102.26KB, Downloaded 192 times)
Re: Node cannot be used in the editor...:( [message #698329 is a reply to message #698321] Tue, 19 July 2011 09:25 Go to previous messageGo to next message
Valerian Merkling is currently offline Valerian MerklingFriend
Messages: 71
Registered: May 2011
Member
Check on the .gmfmap which tool is used for each node, when you generate your mapping there usually is some mismatch between tool and node.

Re: Node cannot be used in the editor...:( [message #698333 is a reply to message #698329] Tue, 19 July 2011 09:32 Go to previous messageGo to next message
Iqbal Hossain is currently offline Iqbal HossainFriend
Messages: 101
Registered: May 2011
Location: Bangladesh
Senior Member
thnx for ur reply....
plz check this, i do this when i generate .gmfmap file.

index.php/fa/3393/0/
  • Attachment: 34.jpg
    (Size: 179.33KB, Downloaded 182 times)
Re: Node cannot be used in the editor...:( [message #698337 is a reply to message #698333] Tue, 19 July 2011 09:44 Go to previous messageGo to next message
Valerian Merkling is currently offline Valerian MerklingFriend
Messages: 71
Registered: May 2011
Member
don't use the wizard, check in your .gmfmap, in the mapping.

You should have somethins like Top Node Reference <... TAD> containing a Node Mapping <TAD/TAD>

Look in this Node Mapping property, and set the right tool for it.

Wizard is quite good at start but now you need to understand how the mapping work.
Re: Node cannot be used in the editor...:( [message #698350 is a reply to message #698337] Tue, 19 July 2011 10:14 Go to previous message
Iqbal Hossain is currently offline Iqbal HossainFriend
Messages: 101
Registered: May 2011
Location: Bangladesh
Senior Member
i got it....i found my mistake.anyways...thnx for ur help.....
Previous Topic:Impl Setter not called by diagram
Next Topic:Deploy to RAP
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Mar 07 21:54:40 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02168 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top