Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Templates created in RAD not working in Eclipse(Web Page Templates)
Templates created in RAD not working in Eclipse [message #677537] Wed, 08 June 2011 18:49 Go to next message
paula.mcdowell is currently offline paula.mcdowellFriend
Messages: 16
Registered: June 2011
Junior Member
I have several .jtpl template files that I created in RAD (IBM's Rational Application Developer), but now I'm using Eclipse Helios and the parent/child relationship is not working. Actually it appears all the files are independent of each other.

Is there a way to re-implement this functionality such that it will work in Eclipse? I like the idea of having parent and child html pages such that I'm not duplicating javascript and import statements in all my pages.


Thank you for your help in advance.
Re: Templates created in RAD not working in Eclipse [message #720318 is a reply to message #677537] Tue, 30 August 2011 11:22 Go to previous messageGo to next message
Cindy  is currently offline Cindy Friend
Messages: 1
Registered: August 2011
Junior Member
Hi,

Was there a solution to this?

Thanks.
Re: Templates created in RAD not working in Eclipse [message #1782940 is a reply to message #677537] Mon, 05 March 2018 13:43 Go to previous message
Jays M is currently offline Jays MFriend
Messages: 1
Registered: March 2018
Junior Member
Did you find anything for the issue?
Previous Topic:Problem installing and running Eclipse
Next Topic:Eclipse IDE for Java Developers Version: Oxygen.2 Release (4.7.2)
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jun 21 06:48:48 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03054 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top