Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » SWT/AWT Browser on Solaris won't display
SWT/AWT Browser on Solaris won't display [message #663953] Wed, 06 April 2011 22:38 Go to next message
Jay Mising name is currently offline Jay Mising nameFriend
Messages: 11
Registered: July 2010
Junior Member
I'm trying to run the AWT/SWT example in Snippet337 here:

http:// dev.eclipse.org/viewcvs/viewvc.cgi/org.eclipse.swt.snippets/ src/org/eclipse/swt/snippets/Snippet337.java?view=co

It works fine on windows, but When i run it on Solaris i don't get any errors. I see the JFrame, but the browser window is not displayed.

MOZILLA_FIVE_HOME and LD_LIBRARY_PATH are set correctly.

I can open the browser Fine on solaris using
straight SWT as in example Snippet128 here:

http:// dev.eclipse.org/viewcvs/viewvc.cgi/org.eclipse.swt.snippets/ src/org/eclipse/swt/snippets/Snippet128.java?view=co

using JDK 1.6u24
swt 3.6.2
Solaris 10u8 x86

any ideas or suggestions?

Thanks.

[Updated on: Wed, 06 April 2011 22:39]

Report message to a moderator

Re: SWT/AWT Browser on Solaris won't display [message #664656 is a reply to message #663953] Mon, 11 April 2011 14:11 Go to previous messageGo to next message
Grant Gayed is currently offline Grant GayedFriend
Messages: 2150
Registered: July 2009
Senior Member
Does this help: http://www.eclipse.org/swt/faq.php#swtawtsolaris ?

Grant


"Jay" <jmandawg@hotmail.com> wrote in message
news:inipjf$3eu$1@news.eclipse.org...
> I'm trying to run the AWT/SWT example in Snippet337 here:
> http://dev.eclipse.org/viewcvs/viewvc.cgi/org.eclipse.swt.sn ippets/src/org/eclipse/swt/snippets/Snippet337.java?view=co
>
> It works fine on windows, but When i run it on Solaris i don't get any
> errors. I see the JFrame, but the browser window is not displayed.
> MOZILLA_FIVE_HOME and LD_LIBRARY_PATH are set correctly.
> I can open the browser Fine using on solaris
> straight SWT as in example Snippet128 here:
> http://dev.eclipse.org/viewcvs/viewvc.cgi/org.eclipse.swt.sn ippets/src/org/eclipse/swt/snippets/Snippet128.java?view=co
>
> using JDK 1.6u24
> swt 3.6.2
> Solaris 10u8 x86
>
> any ideas or suggestions?
>
> Thanks.
Re: SWT/AWT Browser on Solaris won't display [message #664877 is a reply to message #664656] Tue, 12 April 2011 11:23 Go to previous message
Jay Mising name is currently offline Jay Mising nameFriend
Messages: 11
Registered: July 2010
Junior Member
Setting the Xtoolkit didn't appear to do anything.

This did the trick though:

-Dsun.awt.xembedserver=true
Previous Topic:[ZEST] changing default values in ZoomContributionItem
Next Topic:Delete / Resize rectangles in a Canvas
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 07 19:16:41 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01377 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top