Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » [PDE UI Product export] Executabe bit is not set with generate metadata repository
[PDE UI Product export] Executabe bit is not set with generate metadata repository [message #66223] Tue, 30 June 2009 06:44 Go to next message
Andrei Neshcheret is currently offline Andrei NeshcheretFriend
Messages: 29
Registered: July 2009
Junior Member
Executable bit is not set on exported launcher executable.

Environment: Eclipse 3.5 with delta pack
Host OS: Windows Vista and Mac OS X 10.5.7 (same results)

Export RCP product based on features with:
+Destination is: Archive file - (important)
+Generate metadata repository - (important)
+Export for multiple platforms

Same export without 'Generate metadata repository' and/or ZIP Archive
options, provide valid executable bit set on exported launcher.

Should i create a bug report?
--
Best regards,
Andrew Nesheret
InfiNet Wireless Ltd.
Re: [PDE UI Product export] Executabe bit is not set with generate metadata repository [message #66455 is a reply to message #66223] Thu, 02 July 2009 08:11 Go to previous message
Andrei Neshcheret is currently offline Andrei NeshcheretFriend
Messages: 29
Registered: July 2009
Junior Member
Andrew Nesheret пишет:
> Executable bit is not set on exported launcher executable.
> Should i create a bug report?
Bug 282260 submitted.
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=282260

--
Best regards,
Andrew Nesheret
InfiNet Wireless Ltd.
Re: [PDE UI Product export] Executabe bit is not set with generate metadata repository [message #598894 is a reply to message #66223] Thu, 02 July 2009 08:11 Go to previous message
Andrei Neshcheret is currently offline Andrei NeshcheretFriend
Messages: 29
Registered: July 2009
Junior Member
Andrew Nesheret пишет:
> Executable bit is not set on exported launcher executable.
> Should i create a bug report?
Bug 282260 submitted.
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=282260

--
Best regards,
Andrew Nesheret
InfiNet Wireless Ltd.
Previous Topic:Questions about Update Manager
Next Topic:Launch config of JUnit Plug-in Test
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jun 13 15:29:17 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02204 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top