Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » UML2 » Re: Associations lost when converting from UML
Re: Associations lost when converting from UML [message #626773] Tue, 08 July 2008 14:26
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 32438
Registered: July 2009
Senior Member
Barbara,

The UML <-> Ecore conversion is provided by the UML2 project, so it's
best to ask on their newsgroup about it; I've included it on the "to"
list of the reply. An example of something that exhibits the problem
might help; I know they use this process on UML itself to convert
UML.uml to UML.ecore so it must work pretty well generally...


Barbara Rosi-Schwartz wrote:
> Hi everyone.
>
> I have a UML model that I created with Eclipse's UML2. When I try to
> convert it to an EMF model, everything is loaded correctly (apart from
> a few warnings that are alien to my model) except for the
> associations. The associations are compositions or aggregations. I
> also have a couple of generalisations and those are converted fine.
>
> Any idea?
>
> TIA,
> B.


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:Unable to wrap long names... and other n00b questions :)
Next Topic:how to clone a model
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 13 04:12:08 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01157 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top