Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » have no "Eclipse Application" option on the menu
have no "Eclipse Application" option on the menu [message #621964] Wed, 06 January 2010 10:17 Go to next message
Ari Unikoski is currently offline Ari UnikoskiFriend
Messages: 8
Registered: January 2010
Junior Member
I have been working my way through the tutorial at http://help.eclipse.org/ganymede/index.jsp?topic=/org.eclips e.emf.doc/tutorials/clibmod/clibmod.html

which guides to create an editor from an emf option. After succesfully generating the code, I am told:

•Select one of the projects and then choose "Run As/Eclipse Application" from the "Run" menu or toolbar drop-down

But I have no such option, and I don't see it as an option on "Run Configurations" either.

I am running eclipse Build id: 20090920-1017 Galileo

I have no idea how to proceed from here - any suggestions?
Re: have no "Eclipse Application" option on the menu [message #621966 is a reply to message #621964] Wed, 06 January 2010 14:13 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31910
Registered: July 2009
Senior Member
Ari,

What choices are in your "Run As" submenu?


Ari Unikoski wrote:
> I have been working my way through the tutorial at
> http://help.eclipse.org/ganymede/index.jsp?topic=/org.eclips e.emf.doc/tutorials/clibmod/clibmod.html
>
>
> which guides to create an editor from an emf option. After succesfully
> generating the code, I am told:
>
> •Select one of the projects and then choose "Run As/Eclipse
> Application" from the "Run" menu or toolbar drop-down
>
> But I have no such option, and I don't see it as an option on "Run
> Configurations" either.
>
> I am running eclipse Build id: 20090920-1017 Galileo
>
> I have no idea how to proceed from here - any suggestions?
>


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:[EMF Compare] "Copy current change from right to left" doesn't work?
Next Topic:teneo, databinding, model and a treeview
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jun 21 00:52:12 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02574 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top