Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » Re: Content Help Not Working
Re: Content Help Not Working [message #606344] Tue, 08 January 2008 15:42
Eclipse UserFriend
Originally posted by: nospam_kowalskilee.gmail.com

Hi Thom,

Note: I'm adding newsgroup 'eclipse.platform.ua' to this thread, as that
newsgroup concerns the Eclipse help system, and it would be best to
capture this thread there also.

Can you check in the error log for more detailed messages?

You can check by doing Window->Show View->Error Log, and go to the Error
Log tab in the bottom of your Eclipse window. Post the messages here,
and double-click on the messages to see more details, and post the
details here also.

I've searched Eclipse Bugzilla for the error message you posted, but no
bugs show up from that search.

Sincerely,
Lee Anne


Thom wrote:
> Hello,
>
> I'm running eclipse 3.3.1.1 on Vista. The Content Help was working fine
> but now longer loads anything after today, I have no idea why. The
> dynamic help view on the other hand will show the TOC to the pages but
> then gives following message instead of loading the link "Navigation to
> the webpage was canceled". Refreshing has no affect.
> I've deleted then re-installed eclipse in the C drive (not in Program
> Files) but have had no luck getting the help to show up again. The
> cursor just spins when I try opening the main help browser.
>
> Please help as I'm trying to learn eclipse each day and really liked the
> features of the help window so far.
>
> Best Regards,
>
> Thom
>
Previous Topic:Eclipse 3.2 RCP help - speed up first time loading?
Next Topic:Re: Content Help Not Working
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jun 24 09:32:32 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01793 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top