Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » Missing model element when generating Teneo hibernate mapping
Missing model element when generating Teneo hibernate mapping [message #603292] Thu, 08 March 2007 16:05
Duncan Alexander is currently offline Duncan AlexanderFriend
Messages: 90
Registered: July 2009
Member
Hi ,
Im attempting to generate a hibernate mapping for my EMF model. The
model is generated from a fairly complex Rose model composed of one
main model file and six .cat files. The EMF model is generated without
any problems.

When I attempt to generate a Hibernate mapping through Teneo by
right clicking on any of the six different .ecore files which make up
the parts of the model I always receieve an error in the form:

Exception in thread "main" java.lang.IllegalArgumentException: No
annotated model element present for: Structure for type EClass has its
epackage been registered with Teneo?
at
org.eclipse.emf.teneo.annotations.pamodel.impl.PAnnotatedMod elImpl.checkAnnotatedPresent(PAnnotatedModelImpl.java:323)
at
org.eclipse.emf.teneo.annotations.pamodel.impl.PAnnotatedMod elImpl.getPAnnotated(PAnnotatedModelImpl.java:269)
at
org.eclipse.emf.teneo.annotations.mapper.DefaultAnnotator.pr ocessClass(DefaultAnnotator.java:276)
at
org.eclipse.emf.teneo.hibernate.hbannotation.util.HibernateD efaultAnnotator.processClass(HibernateDefaultAnnotator.java: 140)
at
org.eclipse.emf.teneo.annotations.mapper.DefaultAnnotator.pr ocessPackage(DefaultAnnotator.java:246)
at
org.eclipse.emf.teneo.annotations.mapper.DefaultAnnotator.ma p(DefaultAnnotator.java:159)
at
org.eclipse.emf.teneo.annotations.mapper.PersistenceMappingB uilder.buildMapping(PersistenceMappingBuilder.java:158)
at
org.eclipse.emf.teneo.annotations.mapper.PersistenceMappingB uilder.buildMapping(PersistenceMappingBuilder.java:90)
at
org.eclipse.emf.teneo.hibernate.mapper.GenerateHBM.createORM apperFile(GenerateHBM.java:104)
at
org.eclipse.emf.teneo.hibernate.mapper.GenerateHBM.main(Gene rateHBM.java:84)


For each of the different .ecore files the annotated model element
referred to in the error is different. I have successfully generated
mappings for very simple models but I'm at a loss as to where to look
for the source of the error in this instance.

Im running Eclipse 3.2, Teneo 0.75, EMF2.2, Hibernate 3.2

Any help greatly appreciated.

Duncan
Previous Topic:Persistent error when generating Teneo Hibernate mapping file
Next Topic:EMaps and the missing @MapKey annotation
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 21 14:39:00 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01753 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top