Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » Persistent error when generating Teneo Hibernate mapping file
Persistent error when generating Teneo Hibernate mapping file [message #603271] Thu, 08 March 2007 13:59
Duncan Alexander is currently offline Duncan AlexanderFriend
Messages: 90
Registered: July 2009
Member
Hi all,
Im currently attempting to use Teneo to provide a hibernate mapping for
my EMF model of a statistical metamodel.

Teneo does not seem to want to generate the mapping and therefore I have
now stripped my project back to a very simple .ecore file with only 3
classes, Person, Male and Female...each with a couple of attributes.
I generated the .ecore file from a Rose model.

Whenever I attempt to generate the Hibernate mapping using Teneo I get
the following error:

--------------
08-Mar-2007 13:29:12 org.eclipse.emf.teneo.hibernate.mapper.GenerateHBM main
SEVERE: Exception while instantiating , message:

--------------

There is no detail in the message at all....it always comes out blank.

I am using Eclipse 3.2 with EMF 2.2 and Teneo 0.8, JDK 1.5.

Any help, greatly appreciated.

regards

Duncan
Previous Topic:test
Next Topic:Teneo plan to support java5 annotations instead of EMF?
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Oct 19 16:32:23 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01686 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top