Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » [target] Resolving software site dependencies
[target] Resolving software site dependencies [message #60324] Fri, 08 May 2009 16:02 Go to next message
Ben Vitale is currently offline Ben VitaleFriend
Messages: 247
Registered: July 2009
Senior Member
I started with an empty target definition. I added ${eclipse_home} and
only selected two plugins:

org.eclipse.swt
org.eclipse.swt.win32.win32.x86

Then I added a software site

http://download.eclipse.org/tools/gef/updates/milestones/

And selected the Draw2D feature. Then it complains:

"Missing requirement: org.eclipse.draw2d ...<snip>... requires 'bundle
org.eclipse.swt [3.2.0,4.0.0)' but it could not be found"

It seems like its there. Its there an additional step before I can add
Draw2d?

Cheers
Ben
Re: [target] Resolving software site dependencies [message #61159 is a reply to message #60324] Tue, 12 May 2009 18:11 Go to previous messageGo to next message
Eric Jain is currently offline Eric JainFriend
Messages: 266
Registered: July 2009
Senior Member
I encountered the same problem, and suspect there might be a more general
problem here... Created this bug report:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=275931. Hope that will get
some attention!
Re: [target] Resolving software site dependencies [message #61255 is a reply to message #61159] Wed, 13 May 2009 00:19 Go to previous message
Ben Vitale is currently offline Ben VitaleFriend
Messages: 247
Registered: July 2009
Senior Member
Eric Jain wrote:
> I encountered the same problem, and suspect there might be a more
> general problem here... Created this bug report:
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=275931. Hope that will get
> some attention!
>
Thanks
Re: [target] Resolving software site dependencies [message #597289 is a reply to message #60324] Tue, 12 May 2009 18:11 Go to previous message
Eric Jain is currently offline Eric JainFriend
Messages: 266
Registered: July 2009
Senior Member
I encountered the same problem, and suspect there might be a more general
problem here... Created this bug report:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=275931 Hope that will get
some attention!
Re: [target] Resolving software site dependencies [message #597328 is a reply to message #61159] Wed, 13 May 2009 00:19 Go to previous message
Ben Vitale is currently offline Ben VitaleFriend
Messages: 247
Registered: July 2009
Senior Member
Eric Jain wrote:
> I encountered the same problem, and suspect there might be a more
> general problem here... Created this bug report:
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=275931 Hope that will get
> some attention!
>
Thanks
Previous Topic:[target] Using a target platform definition to create an installation?
Next Topic:RCP roduct Launch fails when defining "-configuration" switch
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jun 14 13:36:09 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01595 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top