Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Product export uses wrong bundle version
Product export uses wrong bundle version [message #590202] Fri, 23 January 2009 07:13
Erik Vonderheid is currently offline Erik VonderheidFriend
Messages: 13
Registered: July 2009
Junior Member
Hello everybody,

I've build a Eclipse RCP and I want to export it with the export wizard.
I use the BIRT viewer (v2.3.1) in my application which depends on Apache
Axis was not
resolved.
!SUBENTRY 2 HarnessOptimization 2 0 2009-01-23 08:10:51.744
!MESSAGE Missing required bundle org.eclipse.birt.report.viewer_2.3.1.
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2009-01-23 08:10:51.744
!MESSAGE Bundle update@plugins/org.apache.axis_1.4.0.v200807230600/
was not resolved.
!SUBENTRY 2 org.apache.axis 2 0 2009-01-23 08:10:51.744
!MESSAGE Missing required bundle javax.wsdl_[1.5.1,2.0.0).
!SUBENTRY 1 org.eclipse.osgi 2 0 2009-01-23 08:10:51.744
!MESSAGE Bundle
update@plugins/org.eclipse.birt.report.viewer_2.3.1.v20080908/ [50] was
not resolved.
!SUBENTRY 2 org.eclipse.birt.report.viewer 2 0 2009-01-23 08:10:51.744
!MESSAGE Missing required bundle org.apache.axis_[1.3.0,2.0.0).

Is this a bug or is my installation messed up??

Thanks in advance.

Greetings,
Erik
Previous Topic:How to include binary bundles from "pluginPath" in feature output?
Next Topic:Individual Source Bundle
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jun 22 01:43:18 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01512 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top