Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Ant and <pde.exportPlugins> task doesn't work
Ant and <pde.exportPlugins> task doesn't work [message #586506] Thu, 04 December 2008 23:05
VincentL is currently offline VincentLFriend
Messages: 88
Registered: July 2009
Member
Hi,

I developped a simple Ant script (based on the generated export Ant script of the PDE
plugin) to build plugins. When I run this script from the IDE of a fresh Eclipse 3.4.1
M20080911-1700 installation (eclipse-rcp-ganymede-SR1-win32.zip) , I dont have any
problem. It generates the jar file...

However, when I call this script from windows dos command line the pde.exportPlugins
generate the folder "plugins" but doenst't generate the jar file.

Moreover, if I use a different version of Eclipse instead of my Eclipse 3.4.1 version, the
jar file is generated correctly.

- I compare the versions of ANT and JRE and it is equals.
- I also compare the setting of the ANT tools and it is equals.

Any ideas or suggestions? What kind of setting could make the difference? I not able to
find a setting that is not equals related to pde.

Thanks

Vincent

Here is the win32 dos command:
java -jar C:\eclipse34/plugins/org.eclipse.equinox.launcher_1.0.101.R3 4x_v20080819.jar
-application org.eclipse.ant.core.antRunner -buildfile c:\temp\build.xml -Drootdir=c:\temp

Here is the Ant script:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<project name="opbuild" default="plugin_export" basedir="." >
<target name="plugin_export">


<condition property="builddir" value="${rootdir}">
<isset property="rootdir" />
</condition>

<property name="builddir" value="tmp"/>
<property name="pluginName" value="com.opalrt.rtlabapi"/>

<mkdir dir="${builddir}/eclipse"/>

<pde.exportPlugins destination="${builddir}\\eclipse" exportSource="false"
exportType="directory" plugins="${pluginName}" useJARFormat="true"/>

</target>

</project>
Previous Topic:Plug-in compiles and exports, but throws NPE when accessed
Next Topic:Ant and <pde.exportPlugins> task doesn't work
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 04 01:23:59 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01229 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top