Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Do we need different update sites for Windows and MacOSX?
Do we need different update sites for Windows and MacOSX? [message #58882] Wed, 29 April 2009 18:47 Go to next message
Frank Du is currently offline Frank DuFriend
Messages: 91
Registered: July 2009
Member
Dear All,

I am building update websites for windows, macosx and linux plug-ins. In
the feature definition, we have os specific fragment plug-ins. For example:

org.eclipse.core.filesystem.macosx
org.eclipse.core.filesystem.win32.x86

But, when I click "Build All" in update site project, it only builds and
copy win32 plug-ins. All non-win32 plug-ins are left out. Is there any
further setting to make it works? Or do you need different update sites
for Windows and MacOS X?

Thank you so much! Have a nice day!

Best Regards,
Frank Du
Re: Do we need different update sites for Windows and MacOSX? [message #59080 is a reply to message #58882] Thu, 30 April 2009 19:43 Go to previous messageGo to next message
Chris Aniszczyk is currently offline Chris AniszczykFriend
Messages: 674
Registered: July 2009
Senior Member
Frank Du wrote:
> Dear All,
>
> I am building update websites for windows, macosx and linux plug-ins. In
> the feature definition, we have os specific fragment plug-ins. For example:
>
> org.eclipse.core.filesystem.macosx
> org.eclipse.core.filesystem.win32.x86
>
> But, when I click "Build All" in update site project, it only builds and
> copy win32 plug-ins. All non-win32 plug-ins are left out. Is there any
> further setting to make it works? Or do you need different update sites
> for Windows and MacOS X?
>
> Thank you so much! Have a nice day!

You've hit this issue:

196556: [Update Site Editor]Building feature from site.xml editor does
not build fragments
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=196556

Is there a reason you don't have a headless build going where this isn't
an issue ;)?

Cheers,

Chris Aniszczyk | EclipseSource Austin | +1 860 839 2465
http://twitter.com/eclipsesource | http://twitter.com/caniszczyk
Re: Do we need different update sites for Windows and MacOSX? [message #59451 is a reply to message #59080] Mon, 04 May 2009 15:01 Go to previous messageGo to next message
Frank Du is currently offline Frank DuFriend
Messages: 91
Registered: July 2009
Member
Hi Chris,

Thank you so much! I finally set up headless build last Friday. So far it
works pretty well, except the generation of p2 artifact metadata.

Best Regards,
Frank Du



Chris Aniszczyk wrote:

> You've hit this issue:

> 196556: [Update Site Editor]Building feature from site.xml editor does
> not build fragments
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=196556

> Is there a reason you don't have a headless build going where this isn't
> an issue ;)?

> Cheers,

> Chris Aniszczyk | EclipseSource Austin | +1 860 839 2465
> http://twitter.com/eclipsesource | http://twitter.com/caniszczyk
Re: Do we need different update sites for Windows and MacOSX? [message #59475 is a reply to message #59451] Mon, 04 May 2009 15:27 Go to previous message
Chris Aniszczyk is currently offline Chris AniszczykFriend
Messages: 674
Registered: July 2009
Senior Member
Frank Du wrote:
> Hi Chris,
>
> Thank you so much! I finally set up headless build last Friday. So far
> it works pretty well, except the generation of p2 artifact metadata.

Cool. If you need help with the p2 side of things, check out Andrew's
blog entry:

http://aniefer.blogspot.com/2009/03/building-p2-rcp-products -in-eclipse.html


Cheers,

Chris Aniszczyk | EclipseSource Austin | +1 860 839 2465
http://twitter.com/eclipsesource | http://twitter.com/caniszczyk
Re: Do we need different update sites for Windows and MacOSX? [message #596602 is a reply to message #58882] Thu, 30 April 2009 19:43 Go to previous message
Chris Aniszczyk is currently offline Chris AniszczykFriend
Messages: 674
Registered: July 2009
Senior Member
Frank Du wrote:
> Dear All,
>
> I am building update websites for windows, macosx and linux plug-ins. In
> the feature definition, we have os specific fragment plug-ins. For example:
>
> org.eclipse.core.filesystem.macosx
> org.eclipse.core.filesystem.win32.x86
>
> But, when I click "Build All" in update site project, it only builds and
> copy win32 plug-ins. All non-win32 plug-ins are left out. Is there any
> further setting to make it works? Or do you need different update sites
> for Windows and MacOS X?
>
> Thank you so much! Have a nice day!

You've hit this issue:

196556: [Update Site Editor]Building feature from site.xml editor does
not build fragments
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=196556

Is there a reason you don't have a headless build going where this isn't
an issue ;)?

Cheers,

Chris Aniszczyk | EclipseSource Austin | +1 860 839 2465
http://twitter.com/eclipsesource | http://twitter.com/caniszczyk
Re: Do we need different update sites for Windows and MacOSX? [message #596739 is a reply to message #59080] Mon, 04 May 2009 15:01 Go to previous message
Frank Du is currently offline Frank DuFriend
Messages: 91
Registered: July 2009
Member
Hi Chris,

Thank you so much! I finally set up headless build last Friday. So far it
works pretty well, except the generation of p2 artifact metadata.

Best Regards,
Frank Du



Chris Aniszczyk wrote:

> You've hit this issue:

> 196556: [Update Site Editor]Building feature from site.xml editor does
> not build fragments
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=196556

> Is there a reason you don't have a headless build going where this isn't
> an issue ;)?

> Cheers,

> Chris Aniszczyk | EclipseSource Austin | +1 860 839 2465
> http://twitter.com/eclipsesource | http://twitter.com/caniszczyk
Re: Do we need different update sites for Windows and MacOSX? [message #596745 is a reply to message #59451] Mon, 04 May 2009 15:27 Go to previous message
Chris Aniszczyk is currently offline Chris AniszczykFriend
Messages: 674
Registered: July 2009
Senior Member
Frank Du wrote:
> Hi Chris,
>
> Thank you so much! I finally set up headless build last Friday. So far
> it works pretty well, except the generation of p2 artifact metadata.

Cool. If you need help with the p2 side of things, check out Andrew's
blog entry:

http://aniefer.blogspot.com/2009/03/building-p2-rcp-products -in-eclipse.html


Cheers,

Chris Aniszczyk | EclipseSource Austin | +1 860 839 2465
http://twitter.com/eclipsesource | http://twitter.com/caniszczyk
Previous Topic:"Build site" debugging
Next Topic:3.5M7 - Problem setting transform start levels
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jun 21 01:32:58 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02081 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top