Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » [QVTo] Failed to load model extent
[QVTo] Failed to load model extent [message #557247] Mon, 06 September 2010 09:16
2bro2b is currently offline 2bro2bFriend
Messages: 12
Registered: August 2010
Junior Member
Hi,

recently i encountered an error, when i try to start a transformation i get the following message:

Transformation runner initiliaze
Failed to load model extent uri=platform:/resource/AADLv1/in/TransModelv1.aaxl
For input string: "aadlSpec[@name=TransModelv1]

i thougth that Xpath could be the problem. The source models are provided in an XMI representation, object references are made with xpath. But the references work just fine in other parts of the source model.
Perhaps the source MetaModel is the problem ? The MetaModel is specified in multiple ecore files, referencing each other. I created one generator model and deployed the model code as plugin.
In the Metamodel Explorer i get for each source ecore-file a single MetaModel.
Has anybody expereience with multiple Metamodels or encountered the same problem ?

thanks in advance

regards
Previous Topic:[ATL] Ant task problem
Next Topic:GUI for ATL?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jun 19 07:50:14 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01269 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top