Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Buckminster » materializing a component: ".bundle" not found.....(I receive some "file not found" on some ".bundle")
materializing a component: ".bundle" not found..... [message #553649] Wed, 18 August 2010 10:47 Go to next message
Ruben Perez is currently offline Ruben PerezFriend
Messages: 10
Registered: February 2010
Junior Member
Hi, I've got running the "resolve to wizard" and i have even a bom list with all the components required... but when im trying to materialize this cquery, i receive these errors:

ERROR [0002] : File not found: http://localhost:8081/artifactory/repo/org/ops4j/pax/logging /pax-logging-api/1.5.2/pax-logging-api-1.5.2.bundle
ERROR [0002] : File not found: http://localhost:8081/artifactory/repo/org/ops4j/pax/logging /pax-logging-service/1.5.2/pax-logging-service-1.5.2.bundle

among with some other bundles.... What is exactly a .bundle object? Neutral why its not in my artifactory?

Thanks
Re: materializing a component: ".bundle" not found..... [message #553878 is a reply to message #553649] Thu, 19 August 2010 09:17 Go to previous messageGo to next message
Thomas Hallgren is currently offline Thomas HallgrenFriend
Messages: 3240
Registered: July 2009
Senior Member
On 08/18/2010 12:47 PM, lqb@yomolo.com wrote:
> Hi, I've got running the "resolve to wizard" and i have even a bom list
> with all the components required... but when im trying to materialize
> this cquery, i receive these errors:
>
> ERROR [0002] : File not found:
> http://localhost:8081/artifactory/repo/org/ops4j/pax/logging /pax-logging-api/1.5.2/pax-logging-api-1.5.2.bundle
>
> ERROR [0002] : File not found:
> http://localhost:8081/artifactory/repo/org/ops4j/pax/logging /pax-logging-service/1.5.2/pax-logging-service-1.5.2.bundle
>
>
> among with some other bundles.... What is exactly a .bundle object? :|
> why its not in my artifactory?
>
I honestly don't know. AFAIK, a standard p2 repository has no .bundle files. OSGi bundles are packaged as jar files. My
guess is that meta-data resolves correctly but that artifacts are somehow missing.

What reader type are you using?

Regards,
Thomas Hallgren
Re: materializing a component: ".bundle" not found..... [message #553976 is a reply to message #553878] Thu, 19 August 2010 14:44 Go to previous messageGo to next message
Ruben Perez is currently offline Ruben PerezFriend
Messages: 10
Registered: February 2010
Junior Member
I know that meta-data is resolved fine for those components.... but i dont have even a clue why it's asking for a ".bundle" object... Where do you think are specified those dependencies? in the meta-data file? any suggestion where i should start researching on?

------------------------------------------------------------ ---------------

Let me paste the cquery file...

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<cq:componentQuery xmlns:cq="http://www.eclipse.org/buckminster/CQuery-1.0" resourceMap="file:/C:/Users/Yo/workspace/org.ai2.ha_tester/My.rmap ">
<cq:rootRequest name="org.my.private.package" componentType="maven"/>
</cq:componentQuery>

------------------------------------------------------------ ----------------

and let me paste you the resource file....

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rmap
xmlns="http://www.eclipse.org/buckminster/RMap-1.0"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xmlns:mp="http://www.eclipse.org/buckminster/MavenProvider-1.0"
xmlns:bc="http://www.eclipse.org/buckminster/Common-1.0">

<searchPath name="maven2">
<provider xsi:type="mp:MavenProvider" readerType="maven2" componentTypes="maven"
mutable="true"
source="true">
<uri format="http://localhost:8081/artifactory/repo" />
<mp:mappings>
<mp:entry
name="org.my.private.package"
groupId="org.my.private"
artifactId="org.my.private.package"/>
<mp:entry
name="org.apache.felix/org.osgi.core"
groupId="org.osgi"
artifactId="org.osgi.core"/>
<mp:entry
name="org.ops4j.pax.logging/pax-logging-api"
groupId="org.ops4j.pax.logging"
artifactId="pax-logging-api"/>
<mp:entry
name="org.ops4j.pax.logging/pax-logging-service"
groupId="org.ops4j.pax.logging"
artifactId="pax-logging-service"/>
<mp:entry
name="log4j"
groupId="log4j"
artifactId="log4j"/>
</mp:mappings>
</provider>

<provider
xsi:type="mp:MavenProvider"
readerType="maven"
componentTypes="maven,osgi.bundle" mutable="false" source="true">
<uri format="http://repo1.maven.org/maven"/>
<mp:mappings>
<mp:entry
name="org.apache.activemq.core"
groupId="org.apache.activemq"
artifactId="activemq-core"/>
<mp:entry
name="slf4j.log4j12"
groupId="org.slf4j"
artifactId="slf4j-log4j12"/>
</mp:mappings>
<!-- more stuff ... -->
</provider>
</searchPath>

<locator searchPathRef="maven2"/>

</rmap>
Re: materializing a component: ".bundle" not found..... [message #554370 is a reply to message #553649] Sun, 22 August 2010 15:40 Go to previous message
Ruben Perez is currently offline Ruben PerezFriend
Messages: 10
Registered: February 2010
Junior Member
up plz
Previous Topic:Having cspec and cspex in one feature
Next Topic:materialize update site project
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 25 07:37:50 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01847 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top