Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » Browser.evaluate() always return null on Ubuntu 10.04
Browser.evaluate() always return null on Ubuntu 10.04 [message #553364] Tue, 17 August 2010 09:34 Go to next message
Anakkapan K. is currently offline Anakkapan K.Friend
Messages: 11
Registered: February 2010
Junior Member
Hi,
I used Browser.evaluate() to execute javascript and return the data for further use. When I run the code on Windows and Ubuntu 9.1 it works correctly. But when working on Ubuntu 10.04 it always return null. Why this problem happened? Can anyone give some solution for this issue?
Re: Browser.evaluate() always return null on Ubuntu 10.04 [message #553738 is a reply to message #553364] Wed, 18 August 2010 16:15 Go to previous messageGo to next message
Grant Gayed is currently offline Grant GayedFriend
Messages: 2150
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I just tried a simple evaluate() on Ubuntu 10.04 and it worked for me.
Which swt version are you using (I used 3.6)? What string are you
evaluating? Does evaluate("return 2+2") still return null for you? And I
assume you're not setting org.eclipse.swt.browser.UseWebKitGTK to true
anywhere?

Grant


"Anakkapan K." <knock_kknd@hotmail.com> wrote in message
news:i4dl2i$uls$1@build.eclipse.org...
> Hi,
> I used Browser.evaluate() to execute javascript and return the data for
> further use. When I run the code on Windows and Ubuntu 9.1 it works
> correctly. But when working on Ubuntu 10.04 it always return null. Why
> this problem happened? Can anyone give some solution for this issue?
Re: Browser.evaluate() always return null on Ubuntu 10.04 [message #553822 is a reply to message #553738] Thu, 19 August 2010 03:02 Go to previous messageGo to next message
Anakkapan K. is currently offline Anakkapan K.Friend
Messages: 11
Registered: February 2010
Junior Member
Hi,

I'm using Eclipse 3.5.1 as my target platform. My firefox version is 3.6.8.

I tried setting UseWebKitGTK=true as you mentioned but it still not working, even "return 2+2" return null.

Do you have further suggestion?

Anyway, thank you for your help.
Re: Browser.evaluate() always return null on Ubuntu 10.04 [message #554221 is a reply to message #553822] Fri, 20 August 2010 14:53 Go to previous messageGo to next message
Grant Gayed is currently offline Grant GayedFriend
Messages: 2150
Registered: July 2009
Senior Member
I believe that the xulrunner and firefox on Ubuntu 10.04 are based on gecko
1.9.2, so you'll need to use Eclipse/SWT 3.5.2 or newer. This was the first
version that added support for this gecko version, see
http://www.eclipse.org/swt/faq.php#browserlinux .

Grant


"Anakkapan K." <knock_kknd@hotmail.com> wrote in message
news:i4i6rl$vb1$1@build.eclipse.org...
> Hi,
>
> I'm using Eclipse 3.5.1 as my target platform. My firefox version is
> 3.6.8.
>
> I tried setting UseWebKitGTK=true as you mentioned but it still not
> working, even "return 2+2" return null.
>
> Do you have further suggestion?
>
> Anyway, thank you for your help.
Re: Browser.evaluate() always return null on Ubuntu 10.04 [message #554417 is a reply to message #554221] Mon, 23 August 2010 03:13 Go to previous message
Anakkapan K. is currently offline Anakkapan K.Friend
Messages: 11
Registered: February 2010
Junior Member
I changed the target platform to 3.6, everything works fine now. Thanks a lot for your help.
Previous Topic:SWT Monitor
Next Topic:swt browser.execute(javascript) problem
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 13 01:00:41 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01597 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top