Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » [Browser] BrowserFunction does not work anymore
[Browser] BrowserFunction does not work anymore [message #518172] Wed, 03 March 2010 11:07 Go to next message
Erdal Karaca is currently offline Erdal KaracaFriend
Messages: 853
Registered: July 2009
Senior Member
Using HEAD, BrowserFunction does not seem to work anymore:
the constructor is called, but when calling the published function name, the browser will report JavaScript errors saying the called function does not exist.

I tried FireFox 3.5.8 and Opera 10.00...
Re: [Browser] BrowserFunction does not work anymore [message #518182 is a reply to message #518172] Wed, 03 March 2010 11:34 Go to previous message
Rüdiger Herrmann is currently offline Rüdiger HerrmannFriend
Messages: 581
Registered: July 2009
Senior Member
I tried a simple example from the ControlsDemo and it worked. However,
please file a bugzilla with some code/steps to reproduce.

Regards
Rüdiger

On 03.03.2010 12:07, Erdal Karaca wrote:
> Using HEAD, BrowserFunction does not seem to work anymore:
> the constructor is called, but when calling the published function name,
> the browser will report JavaScript errors saying the called function
> does not exist.
>
> I tried FireFox 3.5.8 and Opera 10.00...
>
Previous Topic:How to send JS Code from one session to another through JSWriter?
Next Topic:update the UI from a thread
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Dec 07 12:34:09 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02094 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top