Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » CoolBar not appearing in Windows Vista or 7?(swt coolbar bug maybe?)
icon5.gif  CoolBar not appearing in Windows Vista or 7? [message #489644] Mon, 05 October 2009 13:20 Go to next message
Alexandra Niculai is currently offline Alexandra NiculaiFriend
Messages: 84
Registered: July 2009
Member
Hi

I have an application created in SWT, where I also use two CoolBars. They look fine in Windows XP, but those coolbars are not shown at all on Windows Vista and Windows 7. Does anyone know anything about this? Any solutions?
Thank you!

Alexandra.
Re: CoolBar not appearing in Windows Vista or 7? [message #489677 is a reply to message #489644] Mon, 05 October 2009 14:30 Go to previous messageGo to next message
Grant Gayed is currently offline Grant GayedFriend
Messages: 2150
Registered: July 2009
Senior Member
Something similar was just asked, do you know Eunice?

Anyways, CoolBars definitely work in general on Vista and Windows 7. Does
http://dev.eclipse.org/viewcvs/index.cgi/%7Echeckout%7E/org. eclipse.swt.snippets/src/org/eclipse/swt/snippets/Snippet20. java
work for you on these platforms?

Does anything in the
http://www.eclipse.org/forums/index.php?t=msg&th=155299& amp;start=0&S=e36cd88e6cf48807b8477e3783ebc4e2
follow-up help?

Grant


"Alexandra Niculai" <alexa.sunshine@gmail.com> wrote in message
news:hacrqc$kjt$1@build.eclipse.org...
> Hi
>
> I have an application created in SWT, where I also use two CoolBars. They
look fine in Windows XP, but those coolbars are not shown at all on Windows
Vista and Windows 7. Does anyone know anything about this? Any solutions?
> Thank you!
>
> Alexandra.
Re: CoolBar not appearing in Windows Vista or 7? [message #489686 is a reply to message #489677] Mon, 05 October 2009 14:52 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Niculai is currently offline Alexandra NiculaiFriend
Messages: 84
Registered: July 2009
Member
You're right, I tested the Snippet and it worked on Vista.
My application contains two coolbars and a sash form. I'm using the SWT_AWT bridge, because I have to deploy it as an applet.
I wonder if this is a "compute size problem" or if it has something to do with the SWT_AWT bridge.
icon14.gif  Re: CoolBar not appearing in Windows Vista or 7? [message #489691 is a reply to message #489677] Mon, 05 October 2009 15:15 Go to previous message
Alexandra Niculai is currently offline Alexandra NiculaiFriend
Messages: 84
Registered: July 2009
Member
Yes, it was a size problem. Thank you so much! Very Happy
Previous Topic:Invoke getter method on pojo dynamically
Next Topic:Convert pixels to mm
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 13 00:00:28 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01994 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top