Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » "Interface Name Pattern" not considered during ecore model reload?
"Interface Name Pattern" not considered during ecore model reload? [message #478681] Thu, 06 August 2009 11:42 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: r.fluckiger.bluewin.ch

I try to generate an ecore model from annotated java interfaces that use
the "I" prefix for interfaces and no suffix for implementations. I added
"I{0}" to the Interface Name Pattern and "{0}" to the Class Name Pattern
model property. This way I end up with the generator creating new
interfaces with "II" prefixes alongside my already existing ones with the
single "I"... Somehow while reloading the ecore model from annotated java
interfaces the already existing prefix isn't considered by the model
generator... am I missing a flag somewhere or is it simply no possible to
create this kind of structure based on already "prefixed" java interfaces?
Re: "Interface Name Pattern" not considered during ecore model reload? [message #478700 is a reply to message #478681] Thu, 06 August 2009 12:39 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 30692
Registered: July 2009
Senior Member
Roman,

Comments below.

Roman Fl├╝ckiger wrote:
> I try to generate an ecore model from annotated java interfaces that
> use the "I" prefix for interfaces and no suffix for implementations.
Annotated Java will just use exactly the names you've specified.
> I added "I{0}" to the Interface Name Pattern and "{0}" to the Class
> Name Pattern model property. This way I end up with the generator
> creating new interfaces with "II" prefixes alongside my already
> existing ones with the single "I"...
Yes, I'd expect that.
> Somehow while reloading the ecore model from annotated java interfaces
> the already existing prefix isn't considered by the model generator...
The JavaEcoreBuilder knows nothing about the GenModel's prefix/suffix
conventions.
> am I missing a flag somewhere or is it simply no possible to create
> this kind of structure based on already "prefixed" java interfaces?
It's currently unsupported.
Re: "Interface Name Pattern" not considered during ecore model reload? [message #478701 is a reply to message #478700] Thu, 06 August 2009 12:43 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: r.fluckiger.bluewin.ch

Ok. Thanks for answering this so quickly, Ed.
Previous Topic:Load and save a model with references
Next Topic:empty Resource?
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Dec 14 14:00:37 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01987 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top