Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » UML2 » tagged values are not shown in property editor
tagged values are not shown in property editor [message #473643] Wed, 04 July 2007 07:11 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: kl851754.inf.tu-dresden.de

Hi again,

I created a UML profile (.profile.uml) with several stereotypes and tagged
values. Then I applied the profile to a class diagram and a stereotype
(which had tagged values, called properties there) to a class. Everything
worked fine. The only problem is that I can't see my available tagged
values. I suppose they should appear in the property editor under
stereotype attributes. Am I correct? I also defined some default values to
check it but they are neither shown there.

The hierarchy in the profile is the following:

Profile
UML
Element Import stuff
Enumeration
Stereotype_A
Generalization
Property_1
Lieteral Integer 0
Property_2
Property base_class: class
...
Extension Class_Stereotype_A
...

Does anyone have an idea whether I could have done something wrong when
defining the profile or how I can let the tagged values appear?

Thanks for any help.

Katja
Re: tagged values are not shown in property editor [message #473646 is a reply to message #473643] Wed, 04 July 2007 13:10 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: kl851754.inf.tu-dresden.de

well, I found it. "is abstract" has to be false in the stereotype, uh.
Re: tagged values are not shown in property editor [message #622718 is a reply to message #473643] Wed, 04 July 2007 13:10 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: kl851754.inf.tu-dresden.de

well, I found it. "is abstract" has to be false in the stereotype, uh.
Previous Topic:Constructing component diargams
Next Topic:how to remove an activity from a package
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Mar 29 07:11:18 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03767 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top