Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » TPTP and Java Web Start
TPTP and Java Web Start [message #47904] Thu, 22 December 2005 10:03 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: Jose.Paumard.wanadoo.fr

Hi all,

I'm having troubles profiling a client launched using Java Web Start (TPTP
4.1, used in Eclipse 3.1, on Windows XP).

The agent is launched correctly, the JWS application is launched using a
special command lines that loads the JNLP localy, with the
-XrunpiAgent:enabled option added to it. This command line stuff is used
to debug the JWS application.

The application is correctly launched, but when I try to connect to the
agent :
1) it doesnt shows the process in which my application runs (process shown
are java.exe, my app is in a javaw.exe). I tried to change the JVM option
in the config file, with no success
2) when I try to gather data in the Eclipse perspective, nothing happens
and that process java.exe dies.

Thanks for any hints you could give,

José
Re: TPTP and Java Web Start [message #47997 is a reply to message #47904] Thu, 22 December 2005 21:43 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: Navid_Mehregani_nmehrega.ca.ibm.com

This is a multipart message in MIME format.
--=_alternative 007753A4852570DF_=
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Hi Jos=E9,

Are you using the RAC or Local Direct Connection to attach to your agent?=20
If you're using the local direct connection, try using the RAC instead and =

make sure you follow all the instructions specified in its=20
getting=5Fstarted.html file:=20
http://www.eclipse.org/tptp/home/downloads/installguide/Agen tController41.h=
tml.=20
Make sure you have the bin directory of the RAC in your PATH. You might=20
have to click on the 'Refresh Data' button a couple of times before you=20
see your agent.

Navid Mehregani
--=_alternative 007753A4852570DF_=
Content-Type: text/html; charset="ISO-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable


<br><font size=3D2 face=3D"sans-serif">Hi </font><font size=3D2><tt>Jos=E9,=
</tt></font>
<br>
<br><font size=3D2 face=3D"sans-serif">Are you using the RAC or Local Direct
Connection to attach to your agent? &nbsp;If you're using the local direct
connection, try using the RAC instead and make sure you follow all the
instructions specified in its getting=5Fstarted.html file: &nbsp;http://www=
eclipse.org/tptp/home/downloads/installguide/AgentController 41.html.
&nbsp;Make sure you have the bin directory of the RAC in your PATH. &nbsp;Y=
ou
might have to click on the 'Refresh Data' button a couple of times before
you see your agent.</font>
<br>
<br><font size=3D2 face=3D"sans-serif">Navid Mehregani</font>
--=_alternative 007753A4852570DF_=--
Re: TPTP and Java Web Start [message #48088 is a reply to message #47904] Fri, 23 December 2005 12:23 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: osadeh.gmail.com

José Paumard wrote:
> Hi all,
> I'm having troubles profiling a client launched using Java Web Start
> (TPTP 4.1, used in Eclipse 3.1, on Windows XP).
> The agent is launched correctly, the JWS application is launched using a
> special command lines that loads the JNLP localy, with the
> -XrunpiAgent:enabled option added to it. This command line stuff is used
> to debug the JWS application.
> The application is correctly launched, but when I try to connect to the
> agent : 1) it doesnt shows the process in which my application runs
> (process shown are java.exe, my app is in a javaw.exe). I tried to
> change the JVM option in the config file, with no success
> 2) when I try to gather data in the Eclipse perspective, nothing happens
> and that process java.exe dies.
> Thanks for any hints you could give,
> José
>
Hi,
I am using the JAVAWS_VM_ARGS environment variable to pass variables to
WebStart instead of messing with the command line. Also I often use
Process Explorer
(http://www.sysinternals.com/Utilities/ProcessExplorer.html) to see the
exact command line of a running application and verify that my arguments
were passed correctly.

Oren
Re: TPTP and Java Web Start [message #48559 is a reply to message #48088] Thu, 29 December 2005 13:34 Go to previous message
Samson Wai is currently offline Samson WaiFriend
Messages: 46
Registered: July 2009
Member
Hi,

I can see there is a typo in the JVM arg. It should be
"-XrunpiAgent:server=enabled" instead. Thanks.

Samson

"Oren Sadeh" <osadeh@gmail.com> wrote in message
news:dogq7k$n8g$1@utils.eclipse.org...
> Jos
Previous Topic:Real UML2 models from TPTP traces
Next Topic:Memory Profling and Navigation
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Aug 14 02:57:07 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01712 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top