Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » Don't see colors running SWT application under Linux SUSE
Don't see colors running SWT application under Linux SUSE [message #465558] Thu, 15 December 2005 09:56 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: mb.terma.com

Hi all!

I have a nice SWT calendar with beatiful colors running perfectly under Windows. When I try to run it on my Suse platform the color just desapear! Ooops!

Is this normal? Is it a known bug? Do I have to change something in the application to see the color in the new platform? Am I choosing the wrong colors?

Please, some help will be really appreciated.

Thank you and have a good day,

Marian.
Re: Don't see colors running SWT application under Linux SUSE [message #465576 is a reply to message #465558] Thu, 15 December 2005 14:21 Go to previous messageGo to next message
Veronika Irvine is currently offline Veronika IrvineFriend
Messages: 1272
Registered: July 2009
Senior Member
What widgets are you setting the colors on or are you drawing everything
yourself?

"Marian Rosello Bennassar" <mb@terma.com> wrote in message
news:23519248.1134640640144.JavaMail.root@cp1.javalobby.org...
> Hi all!
>
> I have a nice SWT calendar with beatiful colors running perfectly under
> Windows. When I try to run it on my Suse platform the color just desapear!
> Ooops!
>
> Is this normal? Is it a known bug? Do I have to change something in the
> application to see the color in the new platform? Am I choosing the wrong
> colors?
>
> Please, some help will be really appreciated.
>
> Thank you and have a good day,
>
> Marian.
Re: Don't see colors running SWT application under Linux SUSE [message #465593 is a reply to message #465558] Thu, 15 December 2005 16:51 Go to previous messageGo to next message
Billy Biggs is currently offline Billy BiggsFriend
Messages: 94
Registered: July 2009
Member
Marian Rosello Bennassar wrote:
> Hi all!
>
> I have a nice SWT calendar with beatiful colors running perfectly under Windows. When I try to run it on my Suse platform the color just desapear! Ooops!
>
> Is this normal? Is it a known bug? Do I have to change something in the application to see the color in the new platform? Am I choosing the wrong colors?


Can you post a bug with screenshots from both
Windows and Linux at bugs.eclipse.org/bugs against
Platform > SWT ?

I have one theory -- if you're under SuSE it may
be that you're using the gtk-qt theme engine. This
theme engine is extremely buggy and unmaintained, and
one of the bugs is that colours set on widgets are
not honoured. It's a mystery why SuSE is still
shipping it as their default.

(to test that theory, try running under GNOME)

-Billy
Re: Don't see colors running SWT application under Linux SUSE [message #465786 is a reply to message #465558] Tue, 20 December 2005 13:57 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: mb.terma.com

Ok! I'll try undet GNOME and if still not working will report a bug.

Thank you,
Marian.
Re: Don't see colors running SWT application under Linux SUSE [message #465787 is a reply to message #465558] Tue, 20 December 2005 14:00 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: mb.terma.com

They are Labels, I'm just trying to change the background and foreground colors, but everything looks gray ;-(

Thank you for your interest.
Marian.
Previous Topic:scrollbars are not moving using mouse wheels
Next Topic:New Data binding: Missing event deregistration?
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 19 07:07:44 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02510 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top