Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » Eclipse 3.1 JavaDoc problem
Eclipse 3.1 JavaDoc problem [message #461424] Thu, 22 September 2005 13:17 Go to next message
mr. burns is currently offline mr. burnsFriend
Messages: 402
Registered: July 2009
Senior Member
Hello,

I am new to Eclipse 3.1, previously I used 3.0.

If I have a source code line:

System.out.println("Button1");

and move the cursor over e.g. out, under 3.0 appears (in the yellow hint and
also in the JavaDoc view):

The "standard" output stream. This stream is already open and ready to
accept output data. Typically this stream corresponds to display output or
another output destination specified by the host environment or user.

.... (cut here)


Under Eclipse 3.1 it appears just (in the yellow hint and also in the
javaDoc view):

PrintStream java.lang.System.out

nothing more!

So whats wrong? Do I have to change some settings/configurations?

Thanks for help!
Re: Eclipse 3.1 JavaDoc problem [message #461430 is a reply to message #461424] Thu, 22 September 2005 13:50 Go to previous message
arne anka is currently offline arne ankaFriend
Messages: 133
Registered: July 2009
Senior Member
> So whats wrong? Do I have to change some settings/configurations?

you probably have to add the source attachements to your included jars.
the infos in the yellow popup are taken from mthe sources, not the javadoc
(for which reason ever).
Previous Topic:ContainerCheckedTreeViewer and setCheckedElements
Next Topic:Eclipse 3.1 SWT problem
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jun 24 12:13:57 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02099 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top