Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » columns for TableViewer not working
columns for TableViewer not working [message #453596] Thu, 07 April 2005 21:30 Go to next message
Jack Chi is currently offline Jack ChiFriend
Messages: 52
Registered: July 2009
Member
Hi,

I create a JFace TableViewer in a plugin's viewer's createPart() method
and set the content provider and label provider respectively. I also
create several TableColumn objects for this TableViewer.

However, the method

public String getColumnText(Object element, int columnIndex)

is only invoke for columnIndex = 0

Therefore, I can not display info in other columns. Has anyone see the
same problem before? Or, I am doing things wrong? Any suggestions?

Jack
Re: columns for TableViewer not working [message #453784 is a reply to message #453596] Fri, 08 April 2005 19:23 Go to previous message
Jack Chi is currently offline Jack ChiFriend
Messages: 52
Registered: July 2009
Member
I redrdered the sequence of the statements then it works fine. It sounds
like a bug to me. :)
Previous Topic:saving the font state of a tree item
Next Topic:swt/jface gui builder and swing to swt/jface migration tool
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Feb 26 07:42:12 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02234 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top