Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » Program.launch fails on Linux
Program.launch fails on Linux [message #446139] Wed, 17 November 2004 18:54 Go to next message
Shilpa Toraskar is currently offline Shilpa ToraskarFriend
Messages: 65
Registered: July 2009
Member
I have 2 different SUSE linux machines with 2 different kernel OS.
On one machine (which is older kernel) Program.launch works fine. But on
the other machine, it fails. I did try to run Program.getPrograms and it
doesn't return any mime association on that machine. I know it's not SWT
issue but I think GNOME provides these associations to SWT libraries. My
question is how do I know which GNOME library is being used or how do
GNOME provides these associations to SWT. Or how do I go about debugging
this situation ?

Any help is appreciated. Thanks in advance.

--
Shilpa
Re: Program.launch fails on Linux [message #446153 is a reply to message #446139] Wed, 17 November 2004 22:43 Go to previous messageGo to next message
Christophe Cornu is currently offline Christophe CornuFriend
Messages: 304
Registered: July 2009
Senior Member
Please open a bug report (Platform / SWT) with information like:
- swt/eclipse version
- desktop used (gnome, kde)
- version of Suse

We'll try to help from there.

Chris
Re: Program.launch fails on Linux [message #446156 is a reply to message #446153] Thu, 18 November 2004 01:33 Go to previous message
Shilpa Toraskar is currently offline Shilpa ToraskarFriend
Messages: 65
Registered: July 2009
Member
Bug opened -

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=78910
Previous Topic:Graphic Library
Next Topic:How to convert netBeans class to run in eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Oct 19 16:39:24 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01943 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top